Áll a bál a zuglói előválasztás miatt. 

Csütörtökön Tóth Csaba egy olyan videót osztott meg a Facebook-oldalán, amit Vargáné Csengeri Mónika, Ludas fideszes polgármestere készített:

A fenti videót osztotta meg az MSZP-s politikus, amire Hadházy Tóth posztjának kommentjei között így reagált:

"Végtelenül szomorú, ha Tóth képviselő úr – csak hogy engem támadjon – felelős ellenzéki magatartásnak gondolja védelmébe venni ezeket a túlárazott, csaló közbeszerzésekkel intézett beruházásokat! Ezek a „piacok” mind egy fideszes képviselő, Szabó Zsolt körzetében találhatóak. Ő az, akinek egy banki kivonat tanúsága szerint milliárdos vagyona van egy belize-i számlán. A „piacokra” megítélt EU-s pénzeket is szervezetten csalják el, ez már nem csak nekem tűnt fel:Ludas – amelynek polgármestere a videón beszél –, azért is fontos, mert a polgármester asszony jegyzőkönyvezett közgyűlésen beszélt arról: Szabó Zsolt presszionálta őket, hogy az EU-s projekteket intéző központi cégbe lépjenek be."

Forrás: 444

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Afra
Hadházy már letett néhány dolgot az asztalra,bizonyított..Ezért veszi szájára boldog,boldogtalan.
Szemben Tóth Csabával...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Tíz év után Vargáné Csengeri Mónika Ludas fideszes polgármesterének van pofája a fidesz átláthatóságáról papolni. Röhej!
Amíg az ilyen rohadt mocskokat ( társaival együtt) nem állítják bíróság elé változás nem lesz, csak cinikusan a pofánkba röhögnek! Az előválasztáson meg győzzön az, aki a képviselői tisztségre legalkalmasabb!
Nyírfa
@kereső: 12.10

Érdekes, Nyers Rezső ténykedése nem maradt meg bennem. Ha most mondanom kellene róla valamit, nagy zavarban lennék. Horn nagyon nagy csalódás. Olyan lelkesen szavaztam , éppen miatta , 2004-ben az MSZP-re, aztán csak néztem: úristen, mi történik? Azóta nem szavazok a szocialistákra.
Ez az egész rendszerváltás nagyon el lett cseszve. Elölről kezdeni már nem lehet, de újragondolni, módosítani alapjaiban kellene.
Nyírfa
@kereső: 12.13

Bajnai miniszterelnök-jelölt volt, veszítettünk, belátta, hogy itt és most nem érett a társadalom arra, amit ő képvisel. Nem mintha most érettebb lenne.
kereső
@Nyírfa: Bajnai akkor már nem volt miniszterelnök-jelölt.
Nyírfa
@kereső: Levonta a konzekvenciákat és visszavonult. Őt nem hajtja politikai ambíció, csupán a fejlődést szerette és tudta volna előmozdítani. De, ehhez nem kell az előtérben lennie. Értem a neheztelésedet, csak én minden szempontot mérlegelek.
Azon a bizonyos nagygyűlésen olyan gondolatokat vetett fel , és fejtett ki, amelyeknek a harchoz semmi köze nincsen, a szellemi építkezéshez annál több. Van, amikor hátra kell lépni, mert sem embert, sem egy társadalmat sem lehet megmenteni, ha az nem akarja.
Afra
@Afra: De ez nem jelenti azt,hogy Tóth Csaba nem tett semmit Zuglóért,csak nem olyan látványosan végezte munkáját ,hisz nem véletlen,hogy a zuglóiak szavazatát évek óta elnyeri...De, ha Hadházy elhagyja a gerincét,a "függetlenségét",kezdheti a kályhánál,nagyfokú bizalom vesztéssel...Nem ajánlatos,Zuglóba belekönyökölni,még neki sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.