Áll a bál a zuglói előválasztás miatt. 

Csütörtökön Tóth Csaba egy olyan videót osztott meg a Facebook-oldalán, amit Vargáné Csengeri Mónika, Ludas fideszes polgármestere készített:

A fenti videót osztotta meg az MSZP-s politikus, amire Hadházy Tóth posztjának kommentjei között így reagált:

"Végtelenül szomorú, ha Tóth képviselő úr – csak hogy engem támadjon – felelős ellenzéki magatartásnak gondolja védelmébe venni ezeket a túlárazott, csaló közbeszerzésekkel intézett beruházásokat! Ezek a „piacok” mind egy fideszes képviselő, Szabó Zsolt körzetében találhatóak. Ő az, akinek egy banki kivonat tanúsága szerint milliárdos vagyona van egy belize-i számlán. A „piacokra” megítélt EU-s pénzeket is szervezetten csalják el, ez már nem csak nekem tűnt fel:Ludas – amelynek polgármestere a videón beszél –, azért is fontos, mert a polgármester asszony jegyzőkönyvezett közgyűlésen beszélt arról: Szabó Zsolt presszionálta őket, hogy az EU-s projekteket intéző központi cégbe lépjenek be."

Forrás: 444

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Afra
Hadházy már letett néhány dolgot az asztalra,bizonyított..Ezért veszi szájára boldog,boldogtalan.
Szemben Tóth Csabával...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Bravó kedves politikusok! Kezdem megérteni azokat, akik szívüknszerint elzavarnák a halál faszára ezeket az egymással
kakaskodó macskajancsikat...persze a népért teszik, annak a jóléte érdekében..

És még ezek akarnak előválasztást, vagy mijalófaszt nyerni?... Aztán csodálkoznak, hogy nem mennek szavazni az emberek...

Orbán ilyenkor hátradől, és kér egy kávét...újabban már a keze is remeg...a röhögéstől!
Nyírfa
A szocikat ki kéne penderíteni az összefogásból. Egyikről sem hiszem már el, hogy nem megélhetési "politikus". Képesek tönkre vágni a többiek munkáját, és eladni a választásokat.
Csoda az az őszödi beszéd? Gyurcsányt megsüvegelni kell érte, nem elítélni.
134.bátor
@durbincs: mi van bocskoros román,ide evett a fene? Büdös,magyarul nem tudó bunkó vagy!
134.bátor
Azèrt ezt a tótcsabát kivágnám a francba az mszpből
Nyírfa
@sgl: Puchtól vártam, hogy megmenti a Népszabadságot, holott köztudomású volt, hogy jóban van a fidesszel.
Olyan összefonódások alakultak ki a rendszerváltás után, hogy csak egy teljes tabula rasa tudna valódi esélyt adni a fejlődésnek. De nézd meg az utánpótlást, már a Momentumban sem bízom. Egyedül a kétfarkúak és egy-egy képviselő maradt. Ennyi. Siralmas.
Béla333
10 éve mondom, hogy az MSZP és a belőlük építkező DK a Fidesszel a hátunk mögött összejátszó, egymást érdemben soha el nem számoltató álellenzéki csapatok.
Ki emlékszik még Dávid Ibolya ezen mondására?:

"A két nagy párt "keresztapáinak" 70-30 százalékos osztozkodását jelképező pénzes bőrönddel kampányol a Magyar Demokrata Fórum."
index.hu/belfold/mdf0506/

Micsoda mocsokáradatot kaptam ezért az ide írogató fanatikus, gondolkodásra képtelen kommentelőktől,,!!??
Nyírfa
@sgl: Molnár Zsolt a fidesz téglája, már régen meg kellett volna szabadulni tőle. Is. A kétfarkúakat a tisztességük miatt említettem, amit csinálnak abban szellem van, valódi jobbítási szándék. Túlfejlettek ehhez a társadalomhoz.
Abban biztos vagyok, hogy Gyurcsány léphetne, ha akarna, de valamiért nem akar.
kereső
@Nyírfa: A Népszabadság tulajdonosi körében nem kis résszel ott volt az mszp pártalapitványa. Kell még valamit mondani???
kereső
Úgy látom, az mszp-sek nem értik az előválasztás lényegét. Ne a párt döntse el, hogy a választópolgár kire szavaz az országgyűlési választáson, hanem a választópolgár döntsön már előtte, hogy az ellenzék pártjainak jelöltjeiből ki az akit legalkalmasabbnak tart az országgyűlési választáson való indulásra. Tessék dolgozni, megnyerni a választópolgárt az előválasztási szavazatért- de ezt ne úgy, hogy a másik ellenzéki párt jelöltjét támadják.
Kérdés: mikor fognak leszokni a szocik a xarkavarásról? Ha tényleg le akakrják váltani a NERT, akkor ezt be kéne fejezni, vagy ha nem akkor koaliciót ajánlani a fideSS-nek, Mert most neki dolgoznak.
kereső
@Nyírfa:" Gyurcsány léphetne, ha akarna, de valamiért nem akar.". nem arról volt szó, hogy Gyurcsány lépjen hátra? Hátra lépett...
Nyírfa
@kereső: Ingatom a fejem: nem. Amikor már a fejünk felett lógott Damoklész kardja, mi is a pártalapítványra pislogtunk: hátha...reménytelen volt.
Nyírfa
@kereső: Nem így értettük. :) Emlékszel , hogy néhány éve próbált dokumentumokat vásárolni Orbánról, de ez a terve dugába dőlt? Azt hiszem, azokkal a körökkel, amelyek ezekkel a bizonyítékokkal rendelkeznek, nem életbiztosítás kapcsolatban lenni. És, ha Gy. ezért marad csendben, azt megértem. Aztán az is lehet, hogy csak túl sokat kértek.
De mire valóak a kémek?
Afra
Hadházy már letett néhány dolgot az asztalra,bizonyított..Ezért veszi szájára boldog,boldogtalan.
Szemben Tóth Csabával...
Béla333
Az mutatja hogy Hadházy jól végzi a munkáját, hogy a Fideszes maffia taguk gyalázzák, utálják.
Nem tudják neki megbocsájtani, hogy sokszáz Fideszesek által elkövetett bűncselekmény bemutatásával mutatta meg a maffia mérhetetlen aljasságát.
Hajrá Hadházy Ákos!
kereső
@Nyírfa: Egy kis érdekesség: böngésztem a neten, és ez jött szembe velem. A megyei lapok 15.-én egy új sorozatot inditottak: 1./"Igy szerezte első milllióit a fiatal GYF" 02.15
02.16:Igy került be GYF a száz legazdagabb magyar közé" ( nincs is ott, már régóta)
02.17:"A titkosszolgálati háttér is nagy segitségére volt GYF"-nek
02.18:"Igy kaparintotta meg a hatalmat GYF"

Milyen igaza volt a minap az ország cirkuszában, amikor azt mondta, hogy tudja mi jön válságkezelés és védekezés cimén- egyre több Gyurcsányozás.
Mit mondott orbán:? előbb a védekezés, azután a kampány.
ómió
Ez efftársilag tényleg "övön aluli" lehet! Mert, ha még a Korózs videó lenne...!
Nyírfa
@kereső: Reggeli hír, hogy a KESMA új, ingyenes hetilapot indít, amelyet az ellenzéki városokban, településeken fog terjeszteni, bevallottan kormánypropaganda céllal.
Undorító? Az. Amit tehetünk, hogy a többség a szemétbe dobja. Kidobott pénz? Az. Amit tehetünk, az a választások megnyerése, amit nem szolgálnak a Tóth-féle akciók.
Kéne a szociknak egy Gyurcsány-fazon, aki elmagyarázza nekik, mi, egy magát szocialistának nevező párt feladata. Tartok tőle, őt is elárulnák.
kereső
@Nyírfa: Nem csodálkozom, hogy mindent megpróbálnak- hiszen a fideSS 2002 óta folyamatos kampányüzemmódban van,Most is, amikor kormányoz- néha még el is sirja magát -mint a fürdős qrva, mer báncsák a "hazát"-mintha ellenzékben lenne.
A szocik megérettek arra, hogy felejtősek legyenek: akik képesek arra, hogy a koaliciós partnerüket támadják - mert egyeseknek nagyon kényelmes az a piros bársonyszék-csupán azért mert meg kell magukat tényleges mérettetni a választók előtt, azok nem méltóak az "ellenzéki" létre/névre. Éés, igen mindent és mindenkit képesek elárulni- ezek időzitett bombák az ellenzéken belül.Gondolj csak arra az egy dologra- miként golyózták ki Bajnait, és lett helyette miniszterelnök jelölt Mesterházy- aki háromszor gátolta meg a fideSS-el karöltve, hogy a dk-nak önálló frakciója legyen a parlamentben.És aki, ahelyett, hogy utánajárt volna a dolgoknak- és végre "szembe nézett volna "pártjával együtt öszöddel!, amikor Gyurcsány átadta neki a neveket tartalmazó boritékját- széttépte azt.Azután jött a Népszabi ügye- amit kényelmesen végigasszisztáltak.És lehetne folytatni a sort.Tudomásul kéne venni, és feltenni a kérdést maguknak"régi dicsőségünk, hol késel az éji homályban"???- hogy elveszett az "ellenzék legnagyobb pártja" diktál idő.
Nyírfa
@kereső: Fájdalmasan igaz minden sorod.
kereső
@Nyírfa: Sajnos...!Horn, Nyers meg forog a sirjában.
Nyírfa
@sgl: @sgl: Nemcsak a kommunikáción múlik. Kell a politikai alkalmasság, a szolgálat iránti elkötelezettség, a felkészültség. Mindezekben az ellenzék - néhány kivételtől eltekintve - abszolút alul teljesít.

2014-ben két nagygyűlésre mentem el, az egyik Gyurcsányé volt, sajnos, felejthető - vagy fáradt volt, vagy tudta, hogy nincs esély a győzelemre, és hagyta a csodába az egészet - , a másik Bajnai Gordoné. A kalapom előtte emelem meg. A magyar történelem kiemelkedő alakja lehetett volna.
Nyírfa
@kereső: És Kádár? Nekem ő a favoritom, igaz, még a rendszerváltás előtti időkből.
kereső
@Nyírfa: Én a rendszer(gengszter) váltás utáni mszp két meghatározó politikusaként emlegettem őket.
kereső
@Nyírfa: Bajnai nagyon nagyot hibázott, amikor pontosan az önkormányzati választás hajrájában emelte a kalapját...
Eladott Ország
Tíz év után Vargáné Csengeri Mónika Ludas fideszes polgármesterének van pofája a fidesz átláthatóságáról papolni. Röhej!
Amíg az ilyen rohadt mocskokat ( társaival együtt) nem állítják bíróság elé változás nem lesz, csak cinikusan a pofánkba röhögnek! Az előválasztáson meg győzzön az, aki a képviselői tisztségre legalkalmasabb!
Nyírfa
@kereső: 12.10

Érdekes, Nyers Rezső ténykedése nem maradt meg bennem. Ha most mondanom kellene róla valamit, nagy zavarban lennék. Horn nagyon nagy csalódás. Olyan lelkesen szavaztam , éppen miatta , 2004-ben az MSZP-re, aztán csak néztem: úristen, mi történik? Azóta nem szavazok a szocialistákra.
Ez az egész rendszerváltás nagyon el lett cseszve. Elölről kezdeni már nem lehet, de újragondolni, módosítani alapjaiban kellene.
Nyírfa
@kereső: 12.13

Bajnai miniszterelnök-jelölt volt, veszítettünk, belátta, hogy itt és most nem érett a társadalom arra, amit ő képvisel. Nem mintha most érettebb lenne.
kereső
@Nyírfa: Bajnai akkor már nem volt miniszterelnök-jelölt.
Nyírfa
@kereső: Levonta a konzekvenciákat és visszavonult. Őt nem hajtja politikai ambíció, csupán a fejlődést szerette és tudta volna előmozdítani. De, ehhez nem kell az előtérben lennie. Értem a neheztelésedet, csak én minden szempontot mérlegelek.
Azon a bizonyos nagygyűlésen olyan gondolatokat vetett fel , és fejtett ki, amelyeknek a harchoz semmi köze nincsen, a szellemi építkezéshez annál több. Van, amikor hátra kell lépni, mert sem embert, sem egy társadalmat sem lehet megmenteni, ha az nem akarja.
Afra
@Afra: De ez nem jelenti azt,hogy Tóth Csaba nem tett semmit Zuglóért,csak nem olyan látványosan végezte munkáját ,hisz nem véletlen,hogy a zuglóiak szavazatát évek óta elnyeri...De, ha Hadházy elhagyja a gerincét,a "függetlenségét",kezdheti a kályhánál,nagyfokú bizalom vesztéssel...Nem ajánlatos,Zuglóba belekönyökölni,még neki sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.