A Youtube-on is elérhető volt az a videó, amely az egri Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium 2020-as gólyatáborában készült.

Perverz feladatot kaptak a lányok egy magyar gimnázium gólyatáborában – megszólalt az igazgató
Fotó: Pixabay

A Telex írta meg először, hogy a felvételen igen érdekes jelenet volt látható:

a fiúk alá befektetett lányoknak a fiúk derekára madzaggal erősített banánt kellett bekapniuk.

Sipos Mihály, az iskola igazgatója megerősítette, hogy a videót az iskola több évtizedes hagyományra visszatekintő gólyatáborában készítették a diákok. A programok összeállítását és lebonyolítását döntően felsős diákok végzik, tanárok segítségével és felügyeletével. Ugyan

a „banános feladat” célja távol állt bármiféle szexuális indíttatástól, és sem szülők, sem gyerekek nem jelezték, hogy megalázó lenne bárki számára,

miután egy másik, hasonló nevű iskola egy diákja és igazgatója is megkereste őket pár napja, az „ily módon üggyé vált” esetet kivizsgálták, majd a videót eltávolították.

Az igazgató szerint túlzás a videónak szexuális tartalmat tulajdonítani, és a „feladatot” szexuális játéknak minősíteni.

(Telex)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Idén már lesz ereszmászás is. Haknizik Szájer Jóózsi. Hátha kedvet kap valaki a bádogos szakma iránt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Elég nehéz más tartalomra asszociálni. :))
Hivatkozhattak volna arra is, hogy lévén a banán egészséges élelmiszer, a fiúk, igazi lovag módjára csak gondoskodtak a leányok megfelelő táplálásáról.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Ugye, hogy mik ki nem derülnek?
Eladott Ország
Karantén szex, tépd le a maszkomat is játszhattak volna a gólyatáborban. A vér szerinti apa diplomás gyed-re való jogosultsága:...ha nem másképpen DNS vizsgálat alapján, ha több az apa jelölt, egy időben kufircolás esetén.(lásd gruppenszex)
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/98362776_3247161895317872_1609203394021425152_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=5exs-DphpwkAX9zf5_C&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=e5cb84ac39a2a35ba6f9c3fe1a6dc46b&oe=60556E0C
NKF
Ugyan már, a szopás kötelező tantárgy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.