Tizenkét római egészségügyi dolgozónál azonosították a covid-fertőzést azután, hogy átestek a második Pfizer-védőoltáson is.megkapták a teljes védettséget biztosító második adag Pfizer-védőoltást is. Az egészségügyi dolgozók tünetmentesnek bizonyultak, a kórokozó jelenlétét egy rutinvizsgálat során derítették ki, ugyanis munkahelyükön kialakult egy nagyobb fertőzési gócpont, ezért letesztelték a teljes szakmai stábot. Mindezek alapján arra a következtetésre juthatunk, hogy oltás ellenére is hordozhatjuk a koronavírust, hiába érezzük magunkat egészségesnek, másoknak könnyedén átadhatjuk a kórokozót.

Forrás: liner.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
evolúció...az erős megmarad a gyenge elhullik...most úgy csinálnak mintha nem ez lenne évmilliók óta!..nem kell csodálkozni,hozzáértők tavaly megmondták az oltottságtól ugyanúgy megmarad a fertőzés lehetősége...lehurrogta őket a sok gyógyszergyárak által szponzorált majom...azt hiszem ez ugyanúgy velünk marad ,mint az influenza..
Peller Anikó
Az oltások a gyártók szerint is 70-90% hatékonyságúak. Ez annyit jelent, hogy egy kontrollcsoporthoz képest ennyivel kevesebben fertőződnek meg. Tehát ha a kontroll csoport betegeiből mondjuk veszünk 1000 -et, akkor az oltott csoportból a fertőzöttek száma csak 100-300 perszóna. Ezek viszont nem betegednek meg (súlyosan) ellenben hordozzák a vírust és elméleti lehetőség van arra is, hogy fertőzzenek. Vélhetően sokkal gyengébben mint a betegek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.