A magyar okmányról már megjelent a rendelet, az EU még nem döntött.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Giovanni Alba: Miután nem keverhetők a vakcinák a jelen állás szerint, akkor egy emlékeztető oltás esetén honnan tudja a doki, mit kaphatok? Ez a "csak azért se" mentalitás, már az elmebaj határát súrolja kormányunknál!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
A virológusoknak a további kutatásaikhoz még szükségük lesz levonni a konzekvenciát, hogy melyik vakcinának meddig tart a védőhatása. Ezt is és még sok egyéb tulajdonságot meg kell ismerni a különböző vakcinákról, orbán ezt nem akadályozhatja meg, ez durva beavatkozás a gyógyszerkutatásba!
kereső
@verőce21: Én rábiznám, ha a kormány is azt tenné. De ezek, mint Bukfenc a csim-bumm cirkuszban. Mindent tudnak- csak az a baj, hogy mi isszuk a levét.Mekk Elekek.
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 18:29 Hurrá, beindult a mellébeszélés. Azért tettem be az idézetet a Magyar Közlönyből, mert pont nem erről beszélsz. Eddig az oltási igazoláson szerepelt az oltásra használt vakcina neve, azonosítója, de ezt holnap reggeltől már nem dokumentálják az EESZT-ben, ahol a beteg, a háziorvos, illetve a kezelőorvos elérhetné.
Ezt írod "Addig, amíg nem hoznak rá egységes eu-s rendeletet, addig nálunk a vakcina fajtájára nincsen rubrika..."
Közben meg eddig volt az oltási igazoláson, holnaptól nem lesz.
Giovanni Alba
@Szeparepa2: ma, 22:07 Vasárnap van, elbambultam, és olyan kis hercig a herceg azzal nagy kabátjával. De most hogy mondod, az a kabát halfarkat formáz, tán csak nem durbincs sógor ünneplőben?
verőce21
@Giovanni Alba: (22:37) Be vagy bambizva...?
Aki Én
@Giovanni Alba: Ha nem is a durbincs, pont annyi esze van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.