Az, hogy az emberek oltási igazolásában egy új rendelkezés értelmében nem lesz feltüntetve, hogy milyen vakcinát kapott, az a független politikus szerint vérlázító.

Vasárnap posztolt a Facebook-oldalára több fotót Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő – vette észre a 444. Az egyik képen egy kutya oltási könyve látható, a másik két fotó az oltási útlevelek tartalmát megváltoztató, a napokban kiadott új rendelkezést mutatja. 

Az első kép egy kutya oltási könyve, benne azzal a matricával, ami nem csak az oltás gyártmányát, hanem a gyártási tétel sorszámát is tartalmazza. A másik két kép a kormány egészen aljas és átlátszó új rendeletét mutatja. Ezentúl nem kell rögzíteni az igazolásban, hogy kit, melyik vakcinával oltottak!

- írja a képviselő.

Hadházy szerint "még a kutyák oltását is komolyabban veszi a kormány, mint az emberekét"

Fotó, címlapkép: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy szerint a "vérlázító intézkedés" oka az lehet, hogy még az Orbán-barát lengyel kormány sem fogadja el az orosz és kínai vakcinát a beutazáshoz. Ezzel kapcsolatban posztolt egy által csak "propagandavideót" is, amelyen az látható, ahogy egy idősebb személy azon lelkendezik, hogy miután beoltották a kínai vakcinával, végre meglátogathatja unokáját Lengyelországban.

Most kérem szó szerint ott tartunk, hogy még a kutyák oltását is komolyabban veszi a kormány, mint az emberekét. Nem mellesleg: próbáljanak bevinni például Angliába egy olyan kutyát, amelyiknek a könyvébe csak annyit írunk, hogy VALAMIVEL oltva van!

- olvasható a bejegyzésben.

Hadházy szerint most az a kérdés, hogy a kormány mennyire szeretné tudni, vagy tudatni, hogy egy adott oltás mennyire is hatékony. 

Forrás: 444

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Na, még jó hogy az állatvilágban nincs COVID!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Csodásak az érveid. Azt hittem (nem hittem), hogy legalább a saját hazugságaidat megtudod védeni.
ómió
@Aki Én: Hazugságokra vágysz? Olvasgasd saját kommentjeidet!
laszlobihari
mindenki nyugodjon le a picsába! az EU részéről csak az olyan oltási igazolvány érvényes amelyik feltünteti, hogy melyik vakcinával történt az oltás, ezek után orbánék nyüszíthetnek ahogy csak akarnak, az általuk preferált WC papír(orbánista oltási igazolvány) szart sem ér! igaz a WC papírt mire használod javarészt!?!?!?
ómió
@Aki Én:Ha buta balfaszt - sőt! fajkretént! - látnál, kukkants a tükörbe! Meglátod!
kokopelli
@Aki Én: ...választ vársz a max. hárommondatos "ómiófaroktól"? Olyan mint egy imamalom!Ennyire telik a "fityesznek",
pedig lopnak mint a szarkák"!...tisztázzuk,mert ő csak egy egybites jobbf@ß! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.