Az, hogy az emberek oltási igazolásában egy új rendelkezés értelmében nem lesz feltüntetve, hogy milyen vakcinát kapott, az a független politikus szerint vérlázító.

Vasárnap posztolt a Facebook-oldalára több fotót Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő – vette észre a 444. Az egyik képen egy kutya oltási könyve látható, a másik két fotó az oltási útlevelek tartalmát megváltoztató, a napokban kiadott új rendelkezést mutatja. 

Az első kép egy kutya oltási könyve, benne azzal a matricával, ami nem csak az oltás gyártmányát, hanem a gyártási tétel sorszámát is tartalmazza. A másik két kép a kormány egészen aljas és átlátszó új rendeletét mutatja. Ezentúl nem kell rögzíteni az igazolásban, hogy kit, melyik vakcinával oltottak!

- írja a képviselő.

Hadházy szerint "még a kutyák oltását is komolyabban veszi a kormány, mint az emberekét"

Fotó, címlapkép: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy szerint a "vérlázító intézkedés" oka az lehet, hogy még az Orbán-barát lengyel kormány sem fogadja el az orosz és kínai vakcinát a beutazáshoz. Ezzel kapcsolatban posztolt egy által csak "propagandavideót" is, amelyen az látható, ahogy egy idősebb személy azon lelkendezik, hogy miután beoltották a kínai vakcinával, végre meglátogathatja unokáját Lengyelországban.

Most kérem szó szerint ott tartunk, hogy még a kutyák oltását is komolyabban veszi a kormány, mint az emberekét. Nem mellesleg: próbáljanak bevinni például Angliába egy olyan kutyát, amelyiknek a könyvébe csak annyit írunk, hogy VALAMIVEL oltva van!

- olvasható a bejegyzésben.

Hadházy szerint most az a kérdés, hogy a kormány mennyire szeretné tudni, vagy tudatni, hogy egy adott oltás mennyire is hatékony. 

Forrás: 444

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Na, még jó hogy az állatvilágban nincs COVID!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
A hab a tortán az lesz ha kiderül hogy a ruszki és kínai vakcina nem véd a mutáns vírussal szemben.
TASzSz
Na, még jó hogy az állatvilágban nincs COVID!
Peller Anikó
@Yoda69: Mutánsokkal? Iszen a kínai 60 év felett nem működik eléggé, többek szerint semennyire. A kínaiak nem is oltottak vele 60 felett és a hatékonyságát átlagban is csak 70% körülire becslik. A teljes vírus autoimmun reakciókat okozhat főleg az idős korosztályban.

A mutációk ellen viszont több esélye van a teljes vírus oltásnak, már amennyire az eredeti célnak is megfelel, remélhetőleg.
RonaGyuri
@Peller Anikó: dehogynem, Orbán szerint olyan mint a Svejkben a ricinus! =))
Béla333
Elbxxxta a Fidesz az egész oltással kapcsolatos intézkedését.
Többek között azt is, hogy olyan vakcinát erőltet az országra, amit csak Szíjjártó engedélyezett.
Az oltási igazolásba meg nem írhatják bele, hogy olyan vakcinával oltják itt a népet, amit az Unió nem ellenőrzött.
Ha pl. repülőjáratokon ellenőrzik az oltás meglétét, akkor nem fogják valószínűleg elfogadni az ilyen oltást, így rengeteg magyar fog rövid időn belül dühöngeni e miatt.
Most már csak sodródnak az árral, csak rossz és még rosszabb döntést tudnak meghozni.
Eddig is látszott, hogy kormányozni képtelenek, de most nagyon sokan a saját bőrükön fogják ezt megtapasztalni...
kereső
Ha a kormány komolyan venné!!! ezt az egész pandémiás helyzetet, az emberek egészségét tartaná szem előtt- nem orbán poilitikai érdekeinek rendelné alá a járványhelyzetet, akkor nem rendelne meg kétes eredetű vakcinákat- amelyeknek egyetlen referenciája- , hogy milliókat oltottak már be vele. Ha orbán az emberek érdekeit nézné- és nem a csókosok zsebét kivánná inkább megtömni ismételten, a saját jól felfogott politikai érdekéből, akkor nem törődne vele- hogy az Eu-s vakcina ára a folyósitandó eu-s támogatásból lesz levonva. Igy azonban- mivel nem hivja le a megrendelet/lekötött mennyiséget- nem csökken a folyósitott támogatás, az orosz-és kinai biztositja az alkotmányos kőcscéget továbbra is. Mit számit neki, hogy ki hal-meg, kinek fog romlani az állapota- hiszen az emberek neki csak kommunikáció szintjén fontosak. Vagy még úgysem! Kiállitja at orzág-világ szégyen tisztifőorvost, aki a maga módján elgügyögi orbán legújabb agymenéseit. Neki is Hága lesz az a hely, ahol válaszolnia kell a kérdésekre.
balos
Hol vagytok fideSSes nemzethülye agy mosottak?Kéretik jelentkezni a krumpliért!Ja és az árva gyermekek könnyeiért!
csipetke
11 év garázdálkodás után már illő lenne,ha orbán felnőne végre a feladathoz,és elkezdene kormányozni úgy,hogy az emberek ne csak a választáskor legyenek neki fontosak,hanem most is,mikor sz@rban van az ország. A csókosokat,saját pereputtyot,haverokat már meggazdagította,mostmár akár az emberekkel is törődhetne.Amit orbán itt csinál,azt nem is tudom,minek lehetne nevezni.Kapálózás a hatalom megtartásáért,bár most a vakcinákkal rohadtul mellélőtt. Nem az emberek élete érdekli, hanem kizárólag a saját politikai érdeke. Szégyen,gyalázat,amit ez a maffiabanda művel
tudode
Egy szónak is száz a vége!
.
------ Kilép a Fideszből a trafikmutyit leleplező képviselő
hvg.hu/itthon/20130627_Szekszard_Hadhazy_kilep_FideszbolHadházy volt FideSS párttagnak nem, vette be a gyomra azt a sok mocskot ami folyt/ik ebben a gyülekezetben
---------------------------------------
.
Ember barátjáról/pártjáról madár tolláról ismerszik meg!
1984
Orbán három dologhoz ért a legjobban: hazudni, lopni, csalni
Orbán minden eges gondolatában, beszédében, tettében benne van a hazugság, a lopás és a csalás.
Most elsősorban Európát, de végső soron az egész világot be akarja csapni - csalva, hazudva, hogy fedezze a lopást.

Nem lehet elégszer ismételni, mert tökéletesen ráillik:

"Ti (köztük Orbán) az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." (János 8,44)

Na, erre varrjatok gombot, ezt dumáljatok ki, ti nagggyon kERESZtények!
Peller Anikó
@csipetke: "Kapálózás a hatalom megtartásáért."

Tökéletes jellemzés.
Yoda69
@Béla333: Ez igy van. Hivatalos vakcina megjeloles nélkül a vakcina utlevel szart se er. Igy tovabbra is 2 het karanten, es teszteles var azokra akik elhagyjak Magyarorszag hatarait.
ómió
Hullaházy efftárs majd meghazudja nekünk!
Aki Én
@ómió: Hulla jó a humorod, buta bolsi csicska.
Mit hazudik, részleteznéd?
Béla333
@Aki Én: 09.33
A Fideszes maffiának a tények nem számítanak.
Mocskolni kell a másikat, hátha valamegyik begyepesedett agyúnál beragad valami.
Sokszor mondani és mocskolni a másikat! Ez a Fidesz!
Aljas egy banda!
colibri
Merem remélni, hogy az unió előáll egy egységes oltást igazoló bizonyítvánnyal és orbán nem hozhat kénye-kedve szerint ezzel kapcsolatban egyik nap ilyen, másik nap tök ellentkező rendeleteket! Szerintem nem csak külföldre utazás esetén aggályos ez a rendelet. Azért, mert nem kötelező (és orbán fizeti) még jogom van tudni és írásban megerősítve látni!, hogy miféle oltóanyagot kaptam! Akik annyit hazudtak eddig és totál megbízhatatlanok, ne csodálkozzanak, ha mi állampolgárok ragaszkodunk a bizonyítékhoz!
Aki Én
@ómió: ...szóval akkor részleteznéd miben hazudik??? Mi az, amit te jobban tudsz???
Szólsz, ha vége a nagyvizitnek, elmebeteg?
ómió
@Aki Én: Miben hazudik az efftársad, bolsiék fajkreténje!? Röviden szólva, mindenben! De, hát ez az "efftársi forma", mit csodálkozol!? Látom, úgy benne vagy, neked már fel se tűnik! Te meg nagyvizit után, szedálásból ébredve azonnal a tetves bolsiságod rámhazudásával kezded? Normára megy ez nálad? Szabadulnál tőle, de nem sikerül? Más terápiával még mindig nem kecsegtetnek téged?
NKF
OK!A Fideszben is sok büdös bogár van!(Hadházy is ott kezdte,olyan mint a rossz kurva
ebbe már ültem,ebbe még nem ültem)Nem tudom mindegyik szarházi a parlamentbe
igyekszik,jó a lóvé produktum semmi!Lesz még vagy tiz előválasztás,addig összevesznek
hússzor.
NKF
Jaj,elfelejtettem ezt a mindentudó Tóbiást beoltották már?Kéne,sürgősen!
Yoda69
@Aki Én: @ómió: -tol ne varj epelmeju valaszt. Bocskoros roman szekus volt, utana voros bolsevik geci. Most orban seggebol nyalja ki szart.
Aki Én
@Yoda69: Szó nincs róla. De szerintem nem is félreérthető, hogy hülyére veszem, vagyis helyén kezelem.
Aki Én
@ómió: Tehát fogalmad nincs, hogy mit mond, csak megint hazudozol, mint egy félkegyelmű bolsi csicska.
Na, erre számítottam. Te agyalágyult balfasz, még semelyik állításodat nem tudtad alátámasztani, mert te magad is egy alátámasztott balfasz vagy.
Hiteltelen faszkalap vagy!
Lepényleső
...nyilván,hiszen az bevétel,- amit magánosíthatnak szabadon? Ezen lehet kevesebb a haszon,
ha amit vettek azt mindent állítólag többszörös feláron?
ómió
@Aki Én: Látom, még mindig a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája gyötör téged, bolsiék elmebetege! A munkásőrtagozati efftársaid se tudják róla elterelni a figyelmedet? Netán már ezt a kórt is rájuk ragasztottad? A Böszmeszart azért töröld már le a szád széléről!
ómió
@Yoda69: Már te is rám hazudnád a tetübolsi egódat, efftársi fajkretén!? Elkaptad a kórt "Aki Én" efftársadtól ott az elmegyogyin? A Böszmeszart a szádról, azért töröld már le!
Aki Én
@ómió: Csodásak az érveid. Azt hittem (nem hittem), hogy legalább a saját hazugságaidat megtudod védeni.
ómió
@Aki Én: Hazugságokra vágysz? Olvasgasd saját kommentjeidet!
laszlobihari
mindenki nyugodjon le a picsába! az EU részéről csak az olyan oltási igazolvány érvényes amelyik feltünteti, hogy melyik vakcinával történt az oltás, ezek után orbánék nyüszíthetnek ahogy csak akarnak, az általuk preferált WC papír(orbánista oltási igazolvány) szart sem ér! igaz a WC papírt mire használod javarészt!?!?!?
ómió
@Aki Én:Ha buta balfaszt - sőt! fajkretént! - látnál, kukkants a tükörbe! Meglátod!
kokopelli
@Aki Én: ...választ vársz a max. hárommondatos "ómiófaroktól"? Olyan mint egy imamalom!Ennyire telik a "fityesznek",
pedig lopnak mint a szarkák"!...tisztázzuk,mert ő csak egy egybites jobbf@ß! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.