A kormánypártok korábbi elszámoltatási biztosa szerint a volt tévés, aki jelenleg a DK politikusa azután szólta le a kormány oltáspolitikáját, miután megkapta a vakcinát. A történetben Varga Judit fideszes miniszter is feltűnik. 

A 444 cikke szerint miután Varga Judit nőnap alkalmából beszólt egy kicsit a nőknek (ő csak a valódi nőket köszöntötte, és arról írt, hogy százféle nemből lehet manapság válogatni), a volt tévés, jelenleg a DK politikusaként tevékenykedő Kálmán Olga is hasonló fotóval jelentkezett, mint az igazságügyi miniszter.

Nőnapon szólt be Budai Gyula Kálmán Olgának, aki Varga Juditnak szólt be

Fotó, címlapkép: Facebook/Budai Gyula

A saját képéhez Kálmán Olga a következőket írta: 

Kérdés Varga Judit miniszterhez, aki egy tulipános fotóval kívánt boldog nőnapot azoknak, akik mernek valódi nők lenni:

Ha nőnapon kirakok egy tulipános fotót, akkor én is valódi NERNŐ leszek, vagy előtte át kell esnem egy vak komondoron, esetleg tele kell szülnöm a Kárpát-medencét, vagy legalábbis a konyhát, ami az életterem?

Budai Gyula, a kormánypártok korábbi elszámoltatási biztosa, jelenleg fideszes országgyűlési képviselő azonban kiszúrta, hogy itt a Fideszt támadják, ezért egy kommentben a következőt szúrta oda Kálmán Olgának:

Kedves Olga. Ön továbbra is egy oltás ellenes Dk-às lesz, aki mégis csak elfogadta a vakcinát, majd pofátlanul fiķázta a Kormány oltási programját! Boldog Nőnapot!

Ezzel arra utalt egyébként Budai, hogy szombaton Kálmán Olga is megkapta az oltását (miután először ő is megkapta az oltásra szóló sms-t, majd pedig a lemondó sms-t, de ennek ellenére elment a kijelölt oltópontra). Az erről szóló posztjában a DK-s politikus nem rejtette véka alá, hogy eléggé káoszos volt a kormány által szervezett tömeges oltás.

Forrás: 444

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Kálmán Olga helyében kikérném magamnak,,hogy egy ilyen patkpnynak látszó szardarab egyáltalám megszólítson.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Azt érted, hogy ti már Kun Béla óta kétszínű szarjankók vagytok!? Kétlem! Neked az egyszerűbb aljasságaitok is olyan "magasak, mint tyúknak az ereszalja"! Pláne a vigyorgóból, ami a rezidenciád!
Aki Én
@ómió: Szállj már le rólam, te végtelenül buta, primitív, félkegyelmű idióta!
ómió
@Aki Én: Lapozz vissza, bolsiék elmebetege: te szálltál énrám! Miért hazudod az ellenkezőjét, fajgörény!? Arra áll a böszmeszaros bolsi pofád!?
Aki Én
@ómió: Mondom, takarodj te buta patkány bolsi!
ómió
@Aki Én: Buta patkány bolsit tükörbe nézve láthatsz, efftársi fajgörény! Vagy azt is másra hazudod!?
evacica
@Clavigo: Ennyire nem megy le az ember, hogy egy szintre kerüljön egy ilyen féreggel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.