A Szeretlek, Magyarország! olvasói jelezték, hogy mi történt.

Oltásra buzdító sms-t kaptak sokan a Fidesztől, pedig meg sem adták a számukat

Az szmo.hu több olvasója is azt jelezte, hogy a Fidesztől kapott ma smst, a következő szöveggel:

„Több, mint egymillió ember már megkapta az oltást Magyarországon. Ha még nem tette meg, kérjük, jelentkezzen az oltásra a vakcinainfo.gov.hu oldalon! Fidesz”

Az olvasók azt is jelezték, hogy soha semmilyen kapcsolatban nem álltak a párttal, és nem adták meg a telefonszámukat, ezért adódik a kérdés: amennyiben valóban a Fidesztől érkezett üzenet, vajon milyen adatbázisból dolgoztak.

Forrás: szmo.hu

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
És miért olyan az ékezet, amilyen?
Kicsit olyan, mintha valami verseny lenne, mint mondjuk az iskolai papírgyűjtés, hogy ki adja be a legtöbb vakcinát. Ugyanakkor még egyik ígéretüket sem tartották be oltás ügyben.
Propaganda mindenek felett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Az előfizetésesekről lista van , a feltöltősöket pedig évente ellenőrzik ...
Váradi Gabriella
Mi a búbánatért nem tudom megosztani 2 napja a cikkeket a fb-on?! Tegnapelőtt még minden rendben volt, most meg hirtelenjében "nincs jogosultságom"?! Miféle "fejlesztés alatt álló alkalmazás" az, amit eddig mindig meg tudtam osztani?! "Az alkalmazás nincs beállítva: Ez egy fejlesztés alatt álló alkalmazás, amelyhez nincs hozzáférési jogosultságod. Jelentkezz be regisztrált tesztelőként, vagy kérj engedélyt az alkalmazás valamelyik adminisztrátorától." JÓ lenne ha megint meg tudnék osztani a FB-on cikkeket innen, de ha ez nem megy, akkor inkább leiratkozom a Propellerről, mert semmi értelme úgy, ha minden ok nélkül letiltották a megoszthatóságát. Vajon mások tudnak megosztani, és csak hozzám ilyen "jó" a Propeller, vagy teljesen elszaródott az egész?!
Giovanni Alba
@Váradi Gabriella: ma, 13:14 Próbáltad már a kőkori technikát, miszerint kijelöl>másol>kijelöl>beilleszt? Ha minden kötél szakad, képernyőkép mentése. Csak egy (kettő) tipp.
A másik, a propeller híroldal, a cikk alatt általában ott a forrás. Odakattint, címsort másol, ez működik a propellerrel és a forrással is. Fog ez menni, ne add fel.
kissé felnőttem
@kissé felnőttem: na mely ökörtől származol bornyucska nen vok sem nyaloc sem pártkáder na meg kicsi huszárka tudod gondolat szabadság van ki értelmes ki ostoba hát majd az utókor dönt, mennél inkább az Emke vagy atz Asztótia aluljáróba tán megsajnálnak, itt babért ne keress arra ott a gazdád segge trutyis éppen mert már retteg mi lesz holnap.
kissé felnőttem
Namelynek szólna ha tud tán olvasni mert az irása hát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.