Novák Katalin pénteken tette közzé Facebook oldalán, hogy visszaéltek a személyazonosságával, így több követője is kapott üzenetet egy hamis Facebook profilról.

Visszaéltek Novák Katalin nevével
Fotó: MTI/Kovács Tamás 

A bejegyzésből az is kiderült, több ismerőse is jelezte neki, hogy üzeneteket írnak a nevében. Úgy tűnik a profil tiltása sikerrel zárult.

Forrás: Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Tamás

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ki az a nemnormális, aki egy ilyen házilúdnak adja ki magát?...
Qqberci
Ki az a nemnormális, aki egy ilyen házilúdnak adja ki magát?...
Eladott Ország
Akkor mennyit is kell keresnem?...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/133703852_1693406464170610_4563555442191545445_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=_N8JRKqeIN0AX_LHjzp&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=5bf12dbdc762722875c85da1631c8b01&oe=60713575
Néhány nappal ezelőtt volt szerencsém megnézni az ablakpucolós karácsonyi készülődéséről szóló fészbuk' posztját,
Annak érdekében, hogy a következő posztja hitelesebben sikerüljön, két dolgot javasolnék:
1. Hagyjanak fel a hazudozással és a képmutatással, és valóban éljenek úgy, mint a normális emberek.
2. Vegyenek fel jobb kommunikációs stábot.
Gyanítom, inkább az utóbbit fogja választani, hiszen az előbbi a 10 év álszent alakoskodás után már nehezen menne az ereszjobboldalnak. Ebben az esetben viszont engedjen meg három tanácsot:
1. Ha hétköznapi ablakpucolós jelentet szeretne imitálni, azt semmiképpen se egy méregdrága sídzsekiben tegye. Az emberek ugyanis általában egy közepes minőségű mackófelsőben takarítanak, de legalábbis olyanban, amit utána bedobunk simán a mosógépbe. Kabátot szinte sose veszünk, még ablakpucoláshoz se, hacsak nem tátong egy hatalmas lyuk a házunk falán. Ez esetben viszont nem biztos, hogy az ablakpucolás a prioritás.
2. Zsebkendővel vagy popsitörővel, amit ön használt, indokolatlanul sokáig tartana az ablakpucolás. A legtöbb háziasszonynak nincs 5-6 órája csak ablakot tisztítani. Ezt a tevékenységet általában újságpapírral és ecetes vízzel vagy hasonló összetételű tisztítószerrel végezzük. A bejárónője ezt bizonyára tudja, csak gyanítom, az ön fényképezésekor nem az ön által használt zsebkendőre koncetrált.
3. Legközelebb nyissa ki az ablakot, és úgy tisztítsa meg kívülről. Higgye el, tapasztalatból mondom: nincs szükség arra, hogy kimenjen a kertbe ahhoz, hogy az ablak külső felületét elérje. Bele se merek gondolni, mi történne, ha valaki egy panelház 10. emeletén próbálná meg önt utánozni.
Röviden ennyi lenne a javaslatom.
justhpeter
Szerintem a hír kamu. Olyan hülye háziszárnyas, aki Katika naccságának adja ki magát nemhogy a fideSS-kdnp-nem nincs, de az egész NER-ben sem. Megnéztem, a Brehm-ben sincs ilyen állatfaj.
Peller Anikó
Visszaéltek Magyarország nevével, folytatólagosan, aljas szándékból elkövetett garázdaság, harácsolás, csalás, lopás búncselekmények elkövetése okkán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.