Dolgozunk rajta, hogy én legyek Orbán kihívója, mondta az Alfahírnek Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje, aki mondhatni, már-már megszokott, hogy Orbán Viktor posztjainak főszereplője – írja az Alfahír.

Jakab segít Orbánnak értelmezni a parizeres posztjait
Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd

A keddi parlamenti vitát követően este ugyanis a miniszterelnök közösségi média oldalán közzétett videójában ismét a Jobbik elnökét tüntette ki figyelmével. Ez pedig nem egyedi eset:

emlékezetes ugyanis, hogy Orbán Viktor éves visszatekintőjében Jakab Péter kétszer is szerepelt.

Lehet Jakab Péterből az új Soros György? Tették fel neki a kérdést.

Ha engem akarnak ellenségképnek felfesteni, akkor az azt jelenti, hogy ezúttal nem egy külföldön élő 90 éves milliárdost tesznek a célkeresztbe, hanem az átlag magyar embert. Na ez az, ami tényleg veszélyes. 

Szerinte az látható, hogy a fideszes kommunikációs gépezet nem tud mit kezdeni a több tízezer lájkos Jakab Péter-posztokkal, és jobb híján prolizni kezdte a követőit. 

De ami ennél is fontosabb az a parizer-gate, de persze erre is kapunk választ:

Ismerd meg a néped, ha már a luxusrepülőről nem látod a magyar valóságot. Merthogy ma az átlag magyar ezt eszi. A Fidesz szerint ők prolik meg komcsik. Pedig csak átlag magyarok az Európai Unió második legszegényebb országában, ahol több mint kétmillióan élnek a létminimum alatt.

De ezen kívül más üzenete is van Jakab szerint a húskészítménynek, méghozzá:

Attól, mert valaki frakcióvezető lesz, még nem szükségszerű, hogy urizáljon. Arról, hogy mennyit keres egy képviselő, a Fidesz döntött. Köztünk nem a fizetés a legnagyobb különbség, hanem az, hogy én nem lopok. Orbán, miközben a vagyonnyilatkozata szerint 30 év képviselőség után egy forintja sincs, a gyerekét, az apját, a vejét, a barátját is milliárdossá tette. Ő maga meg focimeccsre is luxusrepülővel megy. Én meg parizert eszem, a parlament után meg egy budapesti panelbe megyek haza.

Szerinte ő ott erős, ahol Orbán is, méghozzá vidéken. Szerinte ugyanis a kormányváltás ott fog eldőlni akkor is, ha esetleg nem ő lesz a közös miniszterelnök-jelölt.

Hazudni pénzért se hazudok, az igazságot meg akkor is kimondom, ha 4,4 millióra büntetnek érte. Mások vagyunk, na.

-tette még hozzá.

Forrás:Alfahír
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@fergeteg: Egy cigánnyal csak így lehet beszélni.Orban arrogáns nagyképű senkiházi retkes dagadt tolvaj orsós.Ezekkel csak így lehet beszélni... Jól teszi Jakab csak így tovább!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@fergeteg: csak ennyire tellett xD Eléggé mínuszok az IQ, de nem baj anyád attól szeret téged,még ha fogyatékos is vagy csak ő szart ki anno xD
Nessy
@fergeteg: És a népnemzetikeresztényjobboldali képviselők milyen hangot ütnek meg, hogy viselkednek? Pl. Kocsis Máté hozzászólásai rendben vannak? Orbán még rosszabb, mert bármiről kérdezik, glória szidolozáson, és az ellenzék ócsárlásán túl nem igazán tud frappánsan válaszolni.
mzper x
@fergeteg: Buta csicska, aki paraszt az is marad. Ugye magadra ismersz?
Ugye te vagy Bede Zsolt? Elmegyek érted, és megismertetem veled a magyarok istenét. Az összeset! Szóval, hozz magaddal ásványvizet, mert sokáig fog tartani az ismeretátadás.
Béla333
Jól beszél Jakab Péter!
Ő, Márky-Zay és Fekete-Győr aki olyan jelölt, aki nem ijed meg a saját árnyékától, eddig nem sározódott be, akiknek el lehet hinni, hogy elszámoltatja a politikai "elit" bűncselekményeit!
Aki Én
@fergeteg: ...de hát ha egyszer az. Na, nem mintha neked ott Romániában bármi közöd lenne a mi nemzeti-vajdánkhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.