Joe Biden amerikai elnök lelketlen gyilkosnak nevezte Vlagyimir Putyin orosz államfőt – írja a 444.

Joe Biden keményen bírálta Putyint
Fotó:MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

Meg fog fizetni azért, hogy a 2020-as elnökválasztást Donald Trump javára próbálta befolyásolni

- tette hozzá.

Biden az ABC Newsnak adott szerdai interjújában úgy fogalmazott, hamarosan kiderül, milyen következményekkel kell számolnia az orosz vezetőnek.

Az amerikai hírszerzéskedden nyilvánosságra hozott jelentése szerint Oroszország és Irán is megpróbálta befolyásolni a 2020-as amerikai elnökválasztási kampányt: az orosz kormány „megtévesztő vagy megalapozatlan állításokkal” próbált meg beavatkozni a 2020-as amerikai elnökválasztási kampányba az akkori demokrata elnökjelölt, Joe Biden ellen. Egy 2019-es jelentés szerint Orosország már a 2016-os elnökválasztás kimenetelét is megpróbálta befolyásolni. A vádakat Moszkva alaptalannak nevezte.

nem hiszi, hogy Putyinnak van lelke

- mondta Biden, majd amikor az ABC riportere azt kérdezte tőle, gyilkosnak gondolja-e az orosz vezetőt, Biden igennel felelt.

Biden kijelenése túlment a józan ész határán, így nem viselkedhet egy olyan ország vezetője, amely a demokratikus elvek és az erkölcs hordozójának szerepére pályázik

- Vjacseszlav Vologyin, az orosz parlament alsóházának elnöke.

Forrás:444, MTI
Címlapkép:MTI/EPA/Jim Lo Scalzo 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Dzsó budin olyan háborút fog csinálni az elmebeteg, hogy az egész világ megemlegeti majd! 80 éves szar már rég megkellett volna dögölnie vagy egy nyuggerintézménybe kellett volna tenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.