Karácsony Gergely is reagált a Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgármestert ért vádakra – írja az Index.

Így reagált Karácsony arra, hogy a kormánymédia betámadta a DK-s polgármestert: "Aljas az a hazug kampány, amibe a lakájmédia kezdett"
Fotó:MTI/Mónus Márton

Karácsony Gergely Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében írt a Szaniszlót ért vádakról:

Nincs kormánypárti oltás és nincs ellenzéki oltás. A magyar parlamentben nincs egyetlen párt sem, amely ne világos, átlátható és gyors oltási programot akarna, Budapesten nincs egyetlen olyan polgármester se, aki ne tenne meg mindent, tényleg mindent annak érdekében, hogy a városban, az egyes kerületekben élők minél hamarabb, minél zökkenőmentesebben megkapják az oltásokat.

- írta Karácsony.

Ezért is aljas az a hazug kampány, amibe a lakájmédia kezdett Szaniszló Sándor, XVIII. kerületi polgármester ellen – igazán méltatlan, hogy ebbe a miniszterelnök is belekeveredett

- emelte ki.

Hozzátette:

Szaniszló polgármester úr ugyanis az ellen emelt szót, hogy a kerületébe küldött, és ott fel nem használt vakcinákat a kormányhivatal visszarendelte. Azért emelt szót, hogy a visszarendelt vakcinákat mielőbb pótolják, mert a kerület átoltottsága még mindig alacsony szintű. Szaniszló polgármester úr a kerület lakóinak érdekében emelt szót, és ahogy minden kerületi polgármester a városban, tette, ami a dolga.

Engedjék az önkormányzatokat segíteni az oltási program lebonyolításában – hangsúlyozta bejegyzése végén.

Forrás: Index, Facebook
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Málna: Nem a polgármester nem kérte, hanem a társadalom.
Van nyugati vakcina, a héten és a múlthéten is jött több százezer Pfizer, sőt az év vége felé is jött volna még Moderna, ha vissza nem mondjuk. Így lehet hazudozni a magadfajta agyatlanoknak.
Nyilván nem az a biznisz, hanem a kínai, ami már egyértelműen kiderült.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Aki Én: Szlávik:A halálozások számát tekintve arról beszélt, hogy azokat szerinte nem lehet összehasonlítani. Magyarországon például bárki, aki koronavírus-fertőzöttként kórházba kerül és egyszer meghal - akár egy héten, akár három hónapon belül -, az koronavírus-halott. Sok országban viszont 28 napban határozzák meg a koronavírus-halálozás végső napját.
Málna
@Aki Én: "Közröhely". És még a Gyurka nem tud írni...:-)
Gyurka80
@Szeparepa2: IDIÓTA nem veszed észre, hogy senkit nem érdekel mit írogatsz?Utoljára írtam neked lesz@rom mit írsz, de ha találkoznék feled úgy pofán b@sználak lapáttal leesne az a b@zi fejed!!!
Aki Én
@Málna: igen, ezt elrontottam. Én sem vagyok tévedhetetlen, habár kevesebb hibát vétek, mint egy átlag cikkben. Arra büszke vagyok, hogy a fidesz államfőjénél lényegesen jobb a helyesírásom :)
De a Gyurkát összehasonlítani velem, hát...
Ebből is látszik, mennyire rossz az arányérzéked.
Málna
@Aki Én: Bárkivel előfordul. Csak hát ciki volt így egy kommenten belül egy ilyen hiba és a másik írását ekézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.