Karácsony Gergely is reagált a Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgármestert ért vádakra – írja az Index.

Így reagált Karácsony arra, hogy a kormánymédia betámadta a DK-s polgármestert: "Aljas az a hazug kampány, amibe a lakájmédia kezdett"
Fotó:MTI/Mónus Márton

Karácsony Gergely Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében írt a Szaniszlót ért vádakról:

Nincs kormánypárti oltás és nincs ellenzéki oltás. A magyar parlamentben nincs egyetlen párt sem, amely ne világos, átlátható és gyors oltási programot akarna, Budapesten nincs egyetlen olyan polgármester se, aki ne tenne meg mindent, tényleg mindent annak érdekében, hogy a városban, az egyes kerületekben élők minél hamarabb, minél zökkenőmentesebben megkapják az oltásokat.

- írta Karácsony.

Ezért is aljas az a hazug kampány, amibe a lakájmédia kezdett Szaniszló Sándor, XVIII. kerületi polgármester ellen – igazán méltatlan, hogy ebbe a miniszterelnök is belekeveredett

- emelte ki.

Hozzátette:

Szaniszló polgármester úr ugyanis az ellen emelt szót, hogy a kerületébe küldött, és ott fel nem használt vakcinákat a kormányhivatal visszarendelte. Azért emelt szót, hogy a visszarendelt vakcinákat mielőbb pótolják, mert a kerület átoltottsága még mindig alacsony szintű. Szaniszló polgármester úr a kerület lakóinak érdekében emelt szót, és ahogy minden kerületi polgármester a városban, tette, ami a dolga.

Engedjék az önkormányzatokat segíteni az oltási program lebonyolításában – hangsúlyozta bejegyzése végén.

Forrás: Index, Facebook
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Málna: Nem a polgármester nem kérte, hanem a társadalom.
Van nyugati vakcina, a héten és a múlthéten is jött több százezer Pfizer, sőt az év vége felé is jött volna még Moderna, ha vissza nem mondjuk. Így lehet hazudozni a magadfajta agyatlanoknak.
Nyilván nem az a biznisz, hanem a kínai, ami már egyértelműen kiderült.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Megártott az O1G vakcina azoknak, akik követik gazdájukat mint a birKÁK:
.
----- Fidesz Birkamenet 2014
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
------------------------------
.
Talán csak akkor nem kólintanak amikor alszanak!
Málna
Nem igazán értem ezt a cirkuszt. Az ottaniaknak nem kellett a vakcina, hát átvitték máshova, ahol van rá jelentkező. Miért kellene ezt pótolni, ha egyszer akkor sem kellett, amikor ott volt?
Clavigo
@Málna: A kínai mocsokra nincs szükség... Mao könnyét nem ártana normális ,, EU .. által is elfogadott vakcinával pótolni. De azt elhiszem,,hogy semmit nem értesz az egészből. ( mint ahogy máskor, màs témában sem értesz semmi )
Málna
@Clavigo: Nincs elég EU-s vakcina. Felfogtad? Vagy még mindig nem? A kínai is jobb, mint a semmi. Sokkal jobb. Tőled nem várom el, hogy megértsd, na de egy polgármesternek legyen már egy kis esze...
Aki Én
@Málna: Nem is csodálom, hogy te nem érted.
Én meg azt nem értem, hogy miért kell hazudni.
Arról nem beszélve, hogy szabad vakcinaválasztás van. Persze, ti szerettek bosszút állni, büntetni.
Ráadásul a kínai krónikus betegeknek nem adható.
...
Aki Én
@Málna: Nem a polgármester nem kérte, hanem a társadalom.
Van nyugati vakcina, a héten és a múlthéten is jött több százezer Pfizer, sőt az év vége felé is jött volna még Moderna, ha vissza nem mondjuk. Így lehet hazudozni a magadfajta agyatlanoknak.
Nyilván nem az a biznisz, hanem a kínai, ami már egyértelműen kiderült.
Clavigo
@Málna: Véletlenül irtam neked...Felejtsd el... Már el is zsibbadt az agyam tőled.Te még Shikarinál is sötétebb vagy.
Málna
@Aki Én: Szabad választás van, ha van miből választani. Ha valaki válogatni akar, akkor meg ne cirkuszoljon. Ott volt a vakcina, nem kellett, inkább a Covidot választották, ha rajtam múlna, egy ideig biztos nem kapnának új szállítmányt.
Málna
@Clavigo: Mindig ezt írod. Attól zsibbad az agyad, hogy nem tudod a lépést tartani velem, mert gondolkozni kell. Ez tényleg nem neked való. Beszélgess csak úgy...-gyal, vele nem kell megerőltetni magad...
Aki Én
@Málna: Tényleg agyzsibbasztóan buta vagy. És aljas.
De megismétlem, VAN NYUGATI VAKCINA, csak a azt a ge-ci nem fogadja személyesen a reptéren, mert nem azon keres milliárdokat a közbeiktatott kamu cégük.
Mindig azzal áltatod magad, hogy okos vagy, mikor valakit kikészítesz a butaságoddal, de magadnak is hazudsz.
Buta vagy, félelmetesen buta.
Az is igazolja, hogy magasat dicsérgeted.
Málna
@Aki Én: Nem azt mondtam, hogy NINCS nyugati vakcina, hanem hogy NINCS ELÉG nyugati vakcina. Basszus, volt már olyan, amit elsőre megértettél?
Sokkal értelmesebb vagyok, mint te, és ez nem változik attól, hogy rögeszmésen mondogatod az ellenkezőjét. Sőt...
Aki Én
@Málna: ...mi az, hogy nincs elég, te idióta? Erről beszélek, te szellemi totál káosz. Sokkal több jött eddig, mint kínai. De a kínait nyomatják. Persze nem érted miért, mert egy idióta, aljas propagandista vagy.
Ekkora buta balfaszt régen láttam, mint te, de ez már kicsit sem vicces. Csoda, hogy csak magadtól kapsz dicséretet?
Te meg az értelem, beszarok baszki...
Málna
@Aki Én: Nyugodjál már le...Ha több jött belőle, akkor többet is adtak be. Attól még nincs belőle annyi, hogy mindenkinek jusson most, minél hamarabb. Mindig olyan szájbarágósan kell neked magyarázni, mint egy hülyegyereknek.
Gyurka80
Karigeri megint hazudik. Az összes listán lévőt nem kérdezték kell-e nekik a kínai vakcina, így maradt ezért vitték vissza. Most várjanak a sorukra míg lesz olyan amit szeretnének.Nem véletlenül dk-s polgi alatt történt ez, mint ahogy az lmp-s orvos nem olt pedig a betegek kérnék.Ilyen lökött ellenzék csak nálunk van akik emberéletekkel játszanak!
Aki Én
@Málna: ...százeres nagyságrendű nyugati vakcina sorsáról nincsenek adatok, vagyis van. Az elmúlt 10 napban is jött több százezer, de nem is voltunk nullán. Mellette oltunk 4 félével, vagyis nem fogyhatott el. Eddig érted?
Kínai vakcina biznisz? Hmmm? Mond valamit?
Hogy lehetsz ennyire süket és vak?
Az a baj, hogy te még a szájbarágóst sem érted, mint a hülyegyerek
Málna
@Aki Én: Miről nincsenek adatok? Folyamatosan oltanak a nyugatival is. Mindig több lesz az érkezett, mint amit már beadtak. Logikus, nem? Nem az lenne furcsa, ha többet használtak volna fel, mint ami jött?
ómió
Ez a Karigeri efftárs egyre ügyesebben hazudik. Csak az a "nagy vörös pata" ki ne lógna mindig!
Klubtag
Mivel Karácsony kultúrember és tisztességét már számos esetben bizonyította - ellentétben az aljas és hazug lakájmédiával,
meg az őket pénzelő és utasító fidesz-kdnp szarháziak és trolljaik gyülekezetével - bizony neki hiszek jobban.
Szevasztok
Geri soha nem hazudik és mindig igaza van, ilyen egy rendes bolsevik.
ómió
@Eladott Ország: Fárahatatlanul tolod az Athina Híradós "gyűjtéseidet", fajkretén!? És legalább fényesre nyaltad már Korózs efftársad hátsóját?
Klubtag
Nem beszélve arról, hogy innentől bizony a kormányt adó fidesz-kdnp részéről nem várhat senki semennyi tárgyszerűséget, tényszerűséget, szakmaiságot, embersége, stb. - ki van hirdetve - a 2022-es választást az ő részükről meg kell nyerni, mert, ha nem, az...soha nem látott revanshoz vezethet...Isten irgalmazzon...ehhez kell a budapesti polgármester leamortizálása is...
Aki Én
@Málna: ...úgy nincs adat, hogy eltűnt. Bejött, de nem oltották el. Valahol van, de nem tudni hol. Keress rá, ha érdekel.
Nem attól nincs valami, hogy te nem veszel róla tudomást.
Málna
@Aki Én: Persze, eltűnt. Az eszetek, az tűnt el már régen.
Gyurka80
@Aki Én: Él van téve a 2. oltásra hülyegyerek!
Aki Én
@Málna: @Gyurka80: Keressetek rá, nyoma veszett. Tudom, tényleg nem lehet erre mit mondani, de akkor ne is erőlködjetek. Mondom, a ti látványos tudatlanságotok nem egy érv.
@Gyurka80: Figyu Gyurika. Azt nyilatkozták, hogy mint máshol, úgy nálunk sem rakják el, hanem eloltják ami van, hogy haladjon a dolog. Ezzel egy időben, ezért tolták ki a második oltás idejét, az Astra esetében pl. 12 hétre az addigi 3-4-el szemben.
De ha az lenne amit mondasz, arra lenne magyarázat, vagyis akkor nem eltűnt volna.
Kezditek érteni, vagy basszam el rátok még az időmet?
Málna
@Aki Én: Hogy keressek rá arra, amit te állítasz? Fogjátok már fel, hogy amit ti mondtok, azt ti is tudjátok bizonyítani. Hajrá! Már simán küldhettél volna egy linket ennyi idő alatt, amit itt elbasztál...:-)
Aki Én
@Málna: Mára végeztem. Két vállra fektettelek, de büdös a szád.
csipetke
@Aki Én: 13:29 70 ezer adag pfizer "eltűnt" Rossznyelvek szerint megtalálható a focistákban,foci-bírókban,edzőkben,olimpikonokban,stb. De ezt ki nem sz@rja le,ha lenne elég. Ugyanakkor a demens vénember kásler azt mondta,hogy a tanárok várják ki a sorukat,nem kapnak előbb oltást. Elképesztő,ami ebben a nyomorult országban folyik..
Az meg,hogy orbán mocsármédiája támadásba lendült?Karácsony már hozzászokhatott volna a hazugságaikhoz
Málna
@Aki Én: :-) Nem fektettél te senkit két vállra, csak mondtál pár hülyeséget már megint. Semmi gond, lassan megszokjuk...
Eladott Ország
@sgl: ma, 15:36 ◘ Ma reggel dr. Szlávik úr magyarázta az ATV-ben, hogy a halálozási adatok összehasonlítása nem mutat valós képet, mert ők másképpen számolnak mint mi. Úgy látszik a család Dubajoztatása és a külön díjazás megtette a hatását, van az a pénz...
Málna
@Szeparepa2: Ezt ma már írtad, kétszer is. Válaszoltam is rá. Mit vársz még? Mondjam azt, hogy megijedtem?:-)
Gyurka80
@Aki Én: A dk gyűlésen mondták, hogy eltűnt? Forrás ?
Gyurka80
@Klubtag: Te elhiszed, hogy a dk-s kerületben senki nem kérte a kínait?Hogy sokan nem kérték arról tettek a libernyákok.Én 2 hete kaptam kínait minden oké!
Rockxy
a betámadásnak ellentéte a kitámadás.
szoval kitámadás a megoldás.
de ha letámadás történik, akkor a feltámadás az ami üdvözítő.
és ollyankor a Jézusnál köll érdeklődni a technikai részleteket illetően.
Aki Én
@Gyurka80: keress rá balfasz.
Nincs jelentősége a tájékozatlanságodnak.
Aki Én
@csipetke: ...meg egyéb csókosokban, gondolom.
Azért is bosszantó, mert az egészséges fiatal sportolóknak mehetne a kínai, krónikusoknak meg a Pfizer lenne jó.
Nem véletlen az tűnt el.
Ezek a buta trollok meg azt hiszik, hogy amit nem hallanak a közröhely médiában, az nincs. Nem tanulnak semmiből, folyamatosan alázzák magukat a nemzeti-betegért.
Ez a szegény Gyurka a legbutább, még írni sem tud. Szomorú...
Clavigo
@Gyurka80: Megint téged " osztanak " ,,vízfejű ? Remélem érzed a törődést hurka@Gyurka80:
Gyurka80
@Aki Én: Csinálsz egy hazug statisztikát. utána meg mondod keressek rá.Rákerestem és találtam egy hazug libernyákot, megtaláltam!Ha valaki valamit állít azt neki kell bizonyítani hülyegyerek!Ennyire hülye nem lehetsz!
Gyurka80
@Clavigo: Csókoljátok meg egymást hülye libbantak!
Gyurka80
@Aki Én: Szlávik:A halálozások számát tekintve arról beszélt, hogy azokat szerinte nem lehet összehasonlítani. Magyarországon például bárki, aki koronavírus-fertőzöttként kórházba kerül és egyszer meghal - akár egy héten, akár három hónapon belül -, az koronavírus-halott. Sok országban viszont 28 napban határozzák meg a koronavírus-halálozás végső napját.
Málna
@Aki Én: "Közröhely". És még a Gyurka nem tud írni...:-)
Gyurka80
@Szeparepa2: IDIÓTA nem veszed észre, hogy senkit nem érdekel mit írogatsz?Utoljára írtam neked lesz@rom mit írsz, de ha találkoznék feled úgy pofán b@sználak lapáttal leesne az a b@zi fejed!!!
Aki Én
@Málna: igen, ezt elrontottam. Én sem vagyok tévedhetetlen, habár kevesebb hibát vétek, mint egy átlag cikkben. Arra büszke vagyok, hogy a fidesz államfőjénél lényegesen jobb a helyesírásom :)
De a Gyurkát összehasonlítani velem, hát...
Ebből is látszik, mennyire rossz az arányérzéked.
Málna
@Aki Én: Bárkivel előfordul. Csak hát ciki volt így egy kommenten belül egy ilyen hiba és a másik írását ekézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.