Lázár János elnök szerint május végére befejeződhet a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) pénzügyi konszolidációja. Az MTSZ februárban közölte, hogy a megbízott igazságügyi könyvszakértő szerint a korábban közzétettnél egymilliárd forinttal nagyobb a hiány a szövetségnél. Tavaly a Lázár János által vezetett új elnökség nem javasolta a 2019-es éves beszámoló közgyűlési elfogadását, többek között a régi vezetés részéről benyújtott 3,5 milliárd forintos konszolidációs kérelemre, és a már akkor szembetűnő elszámolási anomáliákra hivatkozva. A szövetség egy igazságügyi könyvszakértőt vont be a munkába, akinek a jelentéséből kiderült, hogy a szövetség az utóbbi években a szükséges számviteli szabályzatok és belső ellenőrzés teljes hiánya mellett működött. A korábban előterjesztett beszámoló pedig egyáltalán nem a valós képet mutatta a gazdálkodásról, mivel az igazságügyi könyvszakértő véleménye szerint a kötelezettségek (hiányok) mértéke a publikáltnál több mint egymilliárd forinttal...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ki lenne alkalmasabb egy adóssággal és elszámolási gondokkal küzdő szervezet élére mint az a Lázár János aki vezetése alatt Hódmezővásárhely országos szinten az egyik legeladósodottabb város lett. És ebből a korszakból ismerős lehet a most is alkalmazott technika. Akkori is a kormány fizette ki az adósságot és senkit nem vontak felelősségre a pazarló, felelőtlen költekezés miatt. Ahogy a tenisz szövetség esetén is gyanítom a feljelentési színjáték után senki nem kap többet egy ejnye-bejnyénél.
Nyírfa
Csak mint az anno lecsúszott úri Magyarország. Félelmetes, ahogy visszaköszönnek a társadalmi attitűdök. A szocializmus ideje alatt szőnyeg került erre a mentalitásra, jól ki is porszívóztuk - a szőnyeget, de, hogy alatta mi poshad, arra nem figyeltünk, éltünk bele a világba mint most is, azóta is, permanensen. Időről időre felteszem magamnak a kérdést, hogy tud-e ez a nép fejlődni, vagy csak a sminkelés technikáját sajátította el.

Lázár éppolyan gusztustalan mint rogán, egy kaptafára készültek, csak lázár jobban kelleti magát: mindig, mindenütt a köz pénzéből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.