Bányai Gábor koronavírus-fertőzés miatt hetek óta kórházi ápolásra szorul. Hetekkel ezelőtt került lélegeztetőgépre a kiskunhalasi járványkórházban. Kritikus állapotban volt Bányai Gábor, műtüdő kezelést kap az országgyűlési képviselő. „Édesapánk állapota március 13-án annyira leromlott, hogy azonnali beavatkozást követően egy légzést és keringetést támogató eszközre tették, azaz műtüdő kezelést kap, mely – az első napok válságos állapota után – elkezdte a pozitív hatását gyakorolni, így megmentve Édesapánk életét!„ – írják a képviselő gyermekei. A beavatkozáshoz Szegedre kellett szállítani, ahol jelenleg is altatásban és lélegeztetőgépen van.

Forrás: metropol.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
voltmárjobbis
Lehet, hogy nem 16 ezer lélegeztetőgépet kellett volna venni, hanem műtüdőt?
Ja, hogy nem minden ember élet számít!
voltmárjobbis
@kereső: ma 11:38 És az összes többi, lélegeztető gépen lévő prosztó magyarnak nem jár? Ha a műtüdő megmenti az életet, akkor miért nem hallok róla, hogy az egyszerű magyar embert is elszállították volna Szegedre műtüdőre?
kereső
@voltmárjobbis: Ez a jó kivánság független attól, hogy az ártunk és nem kormányozunk mit, hogyan rendel el. Persze ez aljasság a többi beteggel szemben, de jó kivánságom attól még él, mert a betegség pártfüggetlen. Nem akarok, és úgy gondolom normális, jó érzésú ember nem kivánkozik arra szintre, ami azokat jellemzi, akik Dobrev Klára betegsége kapcsán oly embertelenül megnyilvánultak.
voltmárjobbis
@kereső: 13:08 Mondtam én rosszat, bányai dögöljön meg? NEM!
Csak annyit, amit nem tudok a szádba rágni, ezért ismételten leírom: És az összes többi, lélegeztető gépen lévő prosztó magyarnak nem jár? Ha a műtüdő megmenti az életet, akkor miért nem hallok róla, hogy az egyszerű magyar embert is elszállították volna Szegedre műtüdőre?
Meg tetszett érteni?!
kereső
@voltmárjobbis: Nem tudni, mivel hirzárlat van, az orvosok nem nyilatkozhatnak. Ez itt és most azért lehet hir, mert Bányai ogy. képviselő. A kérdést értem, csak nem én vagyok a cimzettje. Aki lenne, az meg nem válaszol.Olyan hirek is vannak, hogy még egységes protokoll sincs a kórházakban a virusra, sőt még kórházon belül is vannak eltérések a betegek kezelésében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.