A tavalyi évben – koronavírus-járvány és gazdasági válság ide vagy oda – az Orbán-kormány 22 képviselője részesült úgynevezett „motivációs elismerésben" – írja a 24.hu.

A kormány 22 államtitkára kapott milliós jutalmakat – Ők a szerencsések

MTI/MTI Fotószerkesztőség/Koszticsák Szilárd

A huszonkét szerencsés kiválasztott általában egyhavi keresetüknek megfelelő összeget kapott meg a tavalyi év során extra fizetésként – tudta meg a 24.hu. De volt olyan is, például Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár, aki kéthavi fizetésének megfelelő „motivációs elismerést” kapott. Ez az ő esetében 3,5 millió forint.

Az oldal értesülései szerint a legjobban a Miniszterelnöki Kabinetirodán, a kormányirodán és a honvédelmi tárcánál dolgozhattak, hiszen itt a közigazgatási államtitkárokon kívül valamennyi államtitkár kapott pluszpénzt. Az sem volt akadály, ha az államtitkár képviselő is. A Fidesz-frakciót erősítő Németh Szilárd, Farkas Sándor, Tuzson Bence, Dömötör Csaba és Fónagy János is kapott bónuszt. A Blikk szerint Pintér Sándor belügyminiszter, illetve Szijjártó Péter külügyminiszter tárcájánál nem volt jutalom.

Forrás: Blikk, 24.hu 

Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Koszticsák Szilárd

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@justhpeter: Viszont kapott az ugató disznósajt is...
justhpeter
A sonkapénz csak meghatározott körben jár.
Clavigo
Szakadt volna az anyátokba a fejetek,,,annak is aki adta,,meg aki kapta...
Qqberci
@justhpeter: Viszont kapott az ugató disznósajt is...
Józsipapa
A KURVA ANYÁTOKAT !!!
MEG 47 SZARHÁZI KAPHAT AKKOR !!!
balos
köcsög kevered itt a disznószart,ahelyett,hogy nyelnéd ahogy eddig!határtalan hülyeséged mutatja,hogy a családod miért utál ennyire!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.