Ez vajon miféle üzleti út lehetett?

Most a horvát tengerpartra ruccant ki a NER luxusgépe

Csütörtökön reggel Budapestről a horvát tengerpartra indult az OE-LEM lajstromjelű privát repülőgép. A Bombardier fél 9 körül landolt a spliti repülőtéren- tudta meg a 24.hu.

Mint emlékezetes, a gép a közelmúltban több utat is megtett, a legnagyobb vihart a március 15-ei hétvégén kavarta, amikor Dubajból tért vele haza egy szőke nő és társasága.

Egy kiszivárgott utaslista szerint Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea utazhatott a géppel, ám ezt mindeddig nem sikerült bizonyítani.

Orbán Viktor napokkal korábban épp arra figyelmeztetett, hogy a tehetős vállalkozók is tartózkodjanak az egzotikus utaktól.

Forrás: 24.hu

Fotó: Jetcraft

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@sgl: ma, 13:45 ◘ Porrá zúzott medve heréért mentek.
image.slidesharecdn.com/dakotamondasokgyujtemenye-141215045836-conversion-gate02/95/dakota-mondasok-gyujtemenye-17-638.jpg?cb=1418619585
De egy bölcs dakota mondás felcsúti változata szerint a porrá zúzott medvehere akkor tesz igazán gyorssá, ha a medve még él.
namihami
@sgl: 13.45: És a kínaiak szerint még afrodiziákum is. A Mészi csupán gondoskodó partnerré szeretne válni.
Persze, ez is csak annyira van dokumdntumokkal igazolva, mint a kínai (vagy orosz) covid-oltás.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Jó-jó tudjuk, hogy ő okosabb még a Zucky-nál is,

na de hogy ennyire firnyákos az azért meglepő

Már ha firnyákos; lévén annak nem csak a képzelőerőnk hiányosságai lehetnek az okai, hogy nem látjuk az értelmét, de nem zárható ki – sőt sokkalta relevánsabb -, hogy nincs is neki. Azonban ettől függetlenül a dolog sokat, nagyon sokat elmond a mai matyar rögvalóságról.
A hír: „Ajándékcsomagot osztat a tulajdonos a Budapest Bank a dolgozóinak húsvétra.”! Nos ez magában is meglehetősen pikáns, ráadásul mint tudjuk a tulaj nem más, mint Mészáros Lőrinc. Ráadásul a pakk tele van, cégei termékeivel!
Persze kézenfekvő magyarázat lehet az is hogy a szerelem elvette a csöppnyi eszét is!
Nos kihagyván a szellemeskedő találgatásokat egy gondolatomat megosztanám. Nos – igaz manapság már nincs velük kapcsolatom – több évtizedet foglalkoztam bankokkal, napi kapcsolatban voltam a felső és középvezetők mellett az ügyintézőkkel is. Meglehetősen jól ismerem – s persze a jövedelmi viszonyaikat is - a jellemző intelligenciájukat. Nehezen tudom elképzelni, hogy jól fogadják, még akkor is, ha manapság a vakhít idejét éljük! =))
evacica
Hát ha szellemi fölényt nem is tud biztosítani legalább a luxuskörülményt helyette! A szőkéék ez éppen elég!
bence
Nincs a földnek egyetlen pontja sem , ahová ne hordták volna ki a lopott vagyonukat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.