Magyarországra látogatott a kínai védelmi miniszter, mindössze pár nappal azt követően, hogy az Európai Unió a magyar kormány bírálatai ellenére szankciókat fogadott el kínai tisztségviselők ellen az ujgurokkal szembeni tömeges jogsértések miatt. Vej Feng-ho érkezéséről a magyar kormány egyelőre nem adott semmilyen nyilvános tájékoztatást. A Magyar Távirati Iroda több képet közzétett Vej Feng-ho és Áder János köztársasági elnök találkozójáról, de cikket ebben a témában egyelőre nem közöltek.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Cseh Katalint a Momentum EP képviselőjét tucatnyi európai és amerikai politikussal és közéleti személyiséggel együtt nemkívánatos személlyé nyilvánitottak és kítíltottak Kínából.
Orbánék Kina-barát politikája befuccsolt, és a magyar kormánynak Cseh Katalin mögé kellene állnia és támogatni őt.
Leegyszerűsítve, a magyar választóknak azt kell eldönteniük hogy azt akarják-e hogy Magyarország kommunista Kína jóbarátja legyen OV vezetése alatt vagy Cseh Katalinék mögé állnak és a Nyugat, az Egyesült Államok barátságát akarják ápolni. Ez lesz a következő év legfontosabb külpolitikai kérdése.
balos
A hitlerájban elfelejtették,hogy kik után kellett újjáépíteni az országot már nem először!A nemzetes urak ismét lenyúlják a jövőjét az országnak,csak hogy a családjuk legyen "jobb" módban!A tej és vaj már nem elég,az arany eret is kilopják a halottainkból!
Eladott Ország
@Manhattan: Orbán és bandája már összelopta magát, nekik már terhes az EU. Fő céljuk Magyarországot kivezetni az EU ból, ott kevesebbet szekálnák őket a jogállamiság és a korrupció szempontjából.
CsipkeRózsa
Erről egyetlen híradó sem számolt be, nem is lehetett olvasni róla.
mzper x
Kína világuralomra tör - csak ez a cél vezérli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.