Magyarországra látogatott a kínai védelmi miniszter, mindössze pár nappal azt követően, hogy az Európai Unió a magyar kormány bírálatai ellenére szankciókat fogadott el kínai tisztségviselők ellen az ujgurokkal szembeni tömeges jogsértések miatt. Vej Feng-ho érkezéséről a magyar kormány egyelőre nem adott semmilyen nyilvános tájékoztatást. A Magyar Távirati Iroda több képet közzétett Vej Feng-ho és Áder János köztársasági elnök találkozójáról, de cikket ebben a témában egyelőre nem közöltek.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
puhatolóznak...fogadja -e őket kína jövőre...ha pucolni kell a lámpavas elől..
Clavigo
Elképzelem,,mikor ezek után beülnek észt osztani,jópofáskodni ezek a szutykok,,egy Nato konferenciára,,,,
kereső
"Így aztán nem meglepő, hogy Vej azt hajtogatta Ádernél is, hogy Kína határozottan ellenzi és elítéli az Európai Unió, az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Kanada és néhány más ország által az Hszincsiang emberi jogi kérdés ürügyén az országukkal szemben bevezetett egyoldalú szankciókat.

Megjegyezte, hogy Kína nagyra értékeli Magyarország határozott támogatását és „igazságos szavait” Hszincsianggal és más, Kína fő érdekeit érintő kérdésekkel kapcsolatban. (Szijjártó Péter pár nappal a miniszter látogatása előtt például egyenesen „magamutogató, káros döntésnek” nevezte az EU Kínával szemben az emberi jogok megsértése miatt hozott szankcióit.)"

"Hulla rablók lettünk, a legpocsékabb nemzet"...
Eladott Ország
"A hős Kína. Alább a Magyar Békekör és a Magyar Szociális Fórum közleményét adjuk közre, amely a maga nemében zseniális. Úgy érzem, nagyon nincs is mit hozzátenni, ezért lássuk hát, miért érdemes felnézni a Kínai Kommunista Párt nagyszerű tevékenységére:"
kolozsvaros.com/rovidek/a-hos-kina/
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_1280,h_882/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/02/kina.jpg
Manhattan
Cseh Katalint a Momentum EP képviselőjét tucatnyi európai és amerikai politikussal és közéleti személyiséggel együtt nemkívánatos személlyé nyilvánitottak és kítíltottak Kínából.
Orbánék Kina-barát politikája befuccsolt, és a magyar kormánynak Cseh Katalin mögé kellene állnia és támogatni őt.
Leegyszerűsítve, a magyar választóknak azt kell eldönteniük hogy azt akarják-e hogy Magyarország kommunista Kína jóbarátja legyen OV vezetése alatt vagy Cseh Katalinék mögé állnak és a Nyugat, az Egyesült Államok barátságát akarják ápolni. Ez lesz a következő év legfontosabb külpolitikai kérdése.
balos
A hitlerájban elfelejtették,hogy kik után kellett újjáépíteni az országot már nem először!A nemzetes urak ismét lenyúlják a jövőjét az országnak,csak hogy a családjuk legyen "jobb" módban!A tej és vaj már nem elég,az arany eret is kilopják a halottainkból!
Eladott Ország
@Manhattan: Orbán és bandája már összelopta magát, nekik már terhes az EU. Fő céljuk Magyarországot kivezetni az EU ból, ott kevesebbet szekálnák őket a jogállamiság és a korrupció szempontjából.
CsipkeRózsa
Erről egyetlen híradó sem számolt be, nem is lehetett olvasni róla.
mzper x
Kína világuralomra tör - csak ez a cél vezérli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.