Budapest is csatlakozott a Föld órája akcióhoz, ezért szombat este egy órára lekapcsolják a város díszkivilágítását – közölte Facebook-oldalán a főpolgármester.

Lekapcsolják a város díszkivilágítását
Fotó:MTI Fotó/Koszticsák Szilárd

a klímaváltozás hatásai Budapesten is egyre fokozottabban jelentkeznek: folyamatosan növekszik a hőségnapok száma, gyakoribbak a károkat okozó viharok, a hirtelen lezúduló nagy esők.

- emelte ki Karácsony Gergely.

most a legfontosabb, hogy összefogjunk és közösen legyőzzük a járványt, de ha egyszer ezen túl leszünk, a klímaváltozás veszélyei velünk maradnak

- tette hozzá.

A ma problémái miatt nem feledkezhetünk meg a holnap kihívásairól sem. Hisz ne feledjétek: ha a bolygónkat védjük, egymást védjük!

- hangsúlyozta a politikus.

A díszkivilágítás este fél kilenctől fél tízig lesz lekapcsolva.

Forrás:MTI
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És ezt a lekapcsolási hullámot még tovább is lehetne folytatni. Mondjuk a Vár és a Karmelita díszkivilágítását, takarékossági okokra hivatkozva (elvonások). Aztán lehetne a minisztériumok körüli világítások csökkentésével folytatni. (persze, nem a közvilágításra gondolnék, de biztos akadna ott olyan is, ami nem a ""zemberek"" érdekét szolgálja)
A Viktor meg vegyen magának egy elemlámpát, ha éppen ""uralkodni"" támad kedve és megcélozza a számára felújított ""sárgaházat"".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Giovanni Alba: 14.07: És mit szólnál egy nagyobb kerthez, ott Felcsút-Alsón? A kerti budi mellett. A fiúk ledobhatnák a mackófelsőjüket, kapufa gyanánt.
A krumplit vagy egyéb terményt egyébként se taposnák le, hiszen azt a Mészáros földjeiről fogják betakarítani, közvetlenül a választás előtt.
Giovanni Alba
@namihami: Ragyogó ötlet, már csak azt kell kiokoskodni, hogy a kerítésen belül maradjanak. Pitbullok, vizesárok krokodilokkal?
namihami
@Giovanni Alba: Krokodil? Pitbull? Te tényleg nem gondolod, hogy ezeket még azok se falnák fel?
Giovanni Alba
@namihami: Jó, kicsit undorkodva, de azért csak-csak, ha lassan is.
gina
@Shikari: Téged meg már régen idióta, Viktort meg már 11 évvel ezelött a pöcegödörbe fojtani
gina
@Shikari: Nem tudnál végre innen eltakarodni, látom itt elégited ki magad te elmebeteg meleg idióta

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.