Budapest is csatlakozott a Föld órája akcióhoz, ezért szombat este egy órára lekapcsolják a város díszkivilágítását – közölte Facebook-oldalán a főpolgármester.

Lekapcsolják a város díszkivilágítását
Fotó:MTI Fotó/Koszticsák Szilárd

a klímaváltozás hatásai Budapesten is egyre fokozottabban jelentkeznek: folyamatosan növekszik a hőségnapok száma, gyakoribbak a károkat okozó viharok, a hirtelen lezúduló nagy esők.

- emelte ki Karácsony Gergely.

most a legfontosabb, hogy összefogjunk és közösen legyőzzük a járványt, de ha egyszer ezen túl leszünk, a klímaváltozás veszélyei velünk maradnak

- tette hozzá.

A ma problémái miatt nem feledkezhetünk meg a holnap kihívásairól sem. Hisz ne feledjétek: ha a bolygónkat védjük, egymást védjük!

- hangsúlyozta a politikus.

A díszkivilágítás este fél kilenctől fél tízig lesz lekapcsolva.

Forrás:MTI
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És ezt a lekapcsolási hullámot még tovább is lehetne folytatni. Mondjuk a Vár és a Karmelita díszkivilágítását, takarékossági okokra hivatkozva (elvonások). Aztán lehetne a minisztériumok körüli világítások csökkentésével folytatni. (persze, nem a közvilágításra gondolnék, de biztos akadna ott olyan is, ami nem a ""zemberek"" érdekét szolgálja)
A Viktor meg vegyen magának egy elemlámpát, ha éppen ""uralkodni"" támad kedve és megcélozza a számára felújított ""sárgaházat"".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 11:53 siki te nagyon hülye. A cikkhez érdemben nem tudsz hozzászólni, mert annyi eszed sincsen, amennyit egy féleszű tyúk a magáénak tudhat, csak a bemagolt marhaságokat szajkózod. Ha és amennyiben a köztársaság nélküli köztársasági elnök áll ki a klímakatasztrófa elleni védelem mellett, akkor könnyes szemmel, a rajongástól süketen és vakon tapsolsz, de ha a budapesti főpolgármester mond ilyet, akkor az csúnya, rossz.
Megjegyzés : elkéstél a vallomással, hogy a büdösebbik éned az a nyomott agyú ruszliszökevény. Eddig se tartottalak túl sokra, de ezután még kevesebbre. Mondd, nem vagy te véletlenül ómió is?
Többes személyiség, nem kellene dicsekedni vele.
"A disszociatív vagy többszörös személyiség a disszociatív kórképek csoportjába tartozó lelki zavar, melynek meghatározó jellemzője, hogy az egyénnek két vagy (az esetek felében) több elkülönült személyisége van saját névvel, emlékezetkieséssel vagy a nélkül, melyek között kisebb-nagyobb mértékű átjárás lehetséges.[1] Megnyilvánulhat olyan formában,hogy a különböző személyiségek nem tudnak egymás létezéséről,de lehet, hogy az egyik tudja a másik vagy többi személyiség létezését, azonban a másik vagy a többi nem tud az egyikről. Esetleg több személyiség is tudhat a valamelyik többi személyiség létezéséről,de nem az összesről és így tovább."
Rövidebben, siki te nagyon hülye vagy.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 12:18 siki te nagyon hülye. Az a különbség kettőnk között, hogy én érvelek, te meg gyalázkodsz. Én nm foglalkoznék veled, ha szépen csendben meghúzódnál a kemencesutban, és nem ugatnál bele a felnőttek dolgába.
Te teszel a klímára, én meg rád.
Hülye vagy. Pont.
csak úgy....
@Shikari: bezzeg te érvelsz ezerrel! :) te egy rakás kutyaszar
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 12:22 siki te nagyon hülye. Eltévedtél, rossz helyre jutottál. Itt felnőttek beszélgetnek általában, aztán jönnek a kicsi csírák, mint te meg a ruszliszökevény alteregod hogy egymást lájkoljátok, és közben nagy bőszen szórjátok a trágyát, de ez rátok fog száradni. Mucsi megmodta, azért jó, hogy büdös vagy, mert így a vak is le tud köpni.
Hozod a szokásos hülyegyerek formádat, többre nem telik.
Szánalmas vagy és nagyon hülye.
Clavigo
@Shikari: Balfasz vagy ,éhenkórász. Szerintem te ,,átvitt értelemben,,szopni jársz ide a propira...Remélem ,érzed a törődést büdös bocskor...
Clavigo
@Giovanni Alba: " Mucsi megmondta..azért jó,ha..." DDDXDXDDXX ,,.Ez nagyon tuti...DDDXDXDDDX. @Shikari: - ra meg aztán főleg passzol..:):):):)
namihami
És ezt a lekapcsolási hullámot még tovább is lehetne folytatni. Mondjuk a Vár és a Karmelita díszkivilágítását, takarékossági okokra hivatkozva (elvonások). Aztán lehetne a minisztériumok körüli világítások csökkentésével folytatni. (persze, nem a közvilágításra gondolnék, de biztos akadna ott olyan is, ami nem a ""zemberek"" érdekét szolgálja)
A Viktor meg vegyen magának egy elemlámpát, ha éppen ""uralkodni"" támad kedve és megcélozza a számára felújított ""sárgaházat"".
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 13:38 ski te nagyon hülye. Felhagyhatnál a címkézéssel, mert még ehhez is hülye vagy.
Mondd, tud egymásról a három éned, vagy minden egyes váltásnál csak pislogsz, mint a tányéron a sült hal?
Amúgy meg emlékeztetnélek, nem szóltam volna hozzád, ha nem kezdesz kötözködni.
A hagymás halfarok avatarodnak mondtam el a véleményem, amikor bejelentetted, hogy én most a te reszortod vagyok. Akkor most mit hessegetsz? Nem lesz így Húsvétra ajándék záptojás. Nincs teljesítés, nincsen jutalom.
Nagyon hülye vagy, mindemellett végtelenül szánalmas.
Öcsém, ez az öntelt kivagyiság, hát ez fenomenális.
Bocsi, most éppen hogyan állsz az idegen szavakkal? Beszéljek inkább a te szinteden?
Giovanni Alba
@namihami: ma, 13:12 Tudom, hogy ez már egyfajta becsípődés nálam, de nem lehetne a stadionok éjszakai kivilágítását is megszüntetni? Meg a gyep fűtését. Én nem vagyok "csapatjátékos", én nem vagyok elájulva a labdakergető szakiparosoktól, én ebben a helyzetben egyáltalán nem rendeznék és nem is engednék meccseket. Nincsen bajom velük, ha otthon, a négy fal között csinálják.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 14:04 siki te nagyon hülye. Javallottam, hagyjál föl a címkézéssel, nem megy ez neked. Kezdjük azzal, hogy nem vagyok fideszes, tehát ne próbálj az ottani csoporttulajdonságokkal felruházni.
Hülye vagy, szánalmas vagy, szánalmas hülye vagy, ennyi. Pont.
Csak egy aprócska megjegyzés, minek nevezzelek, ha én szófosó libsi vagyok, te meg itt állsz tátott szájjal?
Porcelán? Festett porcelán? A higiénia méltatlanul lenézett fontos szereplője, mi több, a nap kezdetének középpontja, a megkönnyebbülés sarokpontja?
siki, te nagyon hülye vagy.
Csizmás Kond
Mongyuk kell az ilyen is...viszont szerintem több benne a kár mint a haszon...
namihami
@Giovanni Alba: 14.07: És mit szólnál egy nagyobb kerthez, ott Felcsút-Alsón? A kerti budi mellett. A fiúk ledobhatnák a mackófelsőjüket, kapufa gyanánt.
A krumplit vagy egyéb terményt egyébként se taposnák le, hiszen azt a Mészáros földjeiről fogják betakarítani, közvetlenül a választás előtt.
Giovanni Alba
@namihami: Ragyogó ötlet, már csak azt kell kiokoskodni, hogy a kerítésen belül maradjanak. Pitbullok, vizesárok krokodilokkal?
namihami
@Giovanni Alba: Krokodil? Pitbull? Te tényleg nem gondolod, hogy ezeket még azok se falnák fel?
Giovanni Alba
@namihami: Jó, kicsit undorkodva, de azért csak-csak, ha lassan is.
gina
@Shikari: Téged meg már régen idióta, Viktort meg már 11 évvel ezelött a pöcegödörbe fojtani
gina
@Shikari: Nem tudnál végre innen eltakarodni, látom itt elégited ki magad te elmebeteg meleg idióta

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.