Kiemelte a migránsokat megemlítő szövegrészt.

Kocsis Máté hatalmasat csúsztatott, hogy migránsozhasson egy kicsit

Fotó: MTI/Kovács Attila

Kocsis Máté múlt pénteki Facebook-posztjában arról írt, hogy a TASZ szerint a migránsokat kellene előbb oltani. Ugyanerről a Fidesz frakcióvezetője után beszámolt az MTI és a köztévé is, anélkül, hogy megkeresték volna a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű cilvil szervezetet, vagy pontosan idézték volna a nyilvánosan is elérhető levél tartalmát – írja a Telex.

A jogvédő szervezet hiába kérte a közpénzből működő MTI-t, hogy a TASZ álláspontját is közöljék, a hírügynökség ezt nem tette meg – írja a Telex.

A jogvédő szervezet a hazai és az uniós döntéshozók figyelmét arra szerette volna felhívni, hogy a járvány, és az azzal járó korlátozások tovább fokozzák a hátrányos helyzetű térségekben, mélyszegénységben élő emberek nehézségeit. Az erről szóló levélben az ENSZ-bizottsági állásfoglalásra hivatkoztak, amely több veszélyeztetett csoport között megemlíti a menedékkérőket is. A jogvédő szervezet ugyanakkor nem a számukra, hanem a magyarországi szegénytelepek és a hátrányos helyzetű települések lakóit segítő speciális járványügyi intézkedéseket javasolt.

Kocsis ebből a levélből emelte ki a migránsokat, majd az egész levelet úgy interpretálta, hogy a TASZ szerint a migránsokat kell előbb beoltani a koronavírus elleni vakcinával.

Levelet kaptam a TASZ nevű álcivil egylettől, melyet most nyilvánosságra hozok, mert fontos a transzparencia.

Forrás: Telex.hu

Fotó: MTI/Kovács Attila

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hazudott, csalt?
Hiszen fideszes...munkaköri kötelessége volt, vérévé vált.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ugyanigy snitteltek at az oszodi beszedet is. Mocskos hazug fideSS igy manipulalja az embereket.
kulabombaafityiszre
@namihami: tegnap, 19:25
Lehet ,szájermama a papa,ha felcsatolja a mübrokit:))
Keresztény fidesznél ez már így megy.:))
balos
@Shikari: Ezért hány ezüstöt kapsz,eresz lakó?
Nessy
@Shikari: Komoly nyertese lehetsz az Orbán rendszernek, hogy képes vagy minden emberségből kivetkőzve ilyen mérhetetlen gyűlöletre!
Ha belenéznél a Bibliába, ott találnál egy intelmet. " Azt cselekedd ellenségeddel, amit szeretnél, hogy veled cselekedjenek!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.