Közleményt adott ki Fekete Dávid édesanyja csütörtökön, miután több médium is arról cikkezett, hogy földönfutóvá tette fia az asszonyt.

Az egykori megasztáros nemcsak a saját feleségét és ikerfiainak édesanyját, Reginát rángathatta bele a közel százmilliós adósságba.  

A Blikk információi szerint a helyzet még tovább romlott, Fekete Dávid gyerekkori otthona is ráment a rossz döntésekre. Az énekes édesanyja segíteni szeretett volna, de végül búcsút kellett intenie a házának, albérletbe kényszerült. Most megszólalt az énekes anyja: 

„Tisztelt Tv2!

Fekete Dávid anyukája vagyok, de úgy írom soraimat, mint a szenzációhajhász bulvárlapokban megszólított magánszemély, akit »földönfutóként« jellemeztek ma reggel.

Megértem és elfogadom, hogy ezekben a nehéz időkben valahogy fent kell tartani az eladási számokat, ezért pedig semmilyen hazugságtól nem riadnak vissza, de azt gondoltam, hogy van egy határ, amit erkölcsileg nem lehet átlépni. Tévedtem. A bulvár állításaival szemben szeretném Önökön keresztül az egész országgal tudatni, hogy nem vagyok földönfutó és az sem igaz, hogy albérletben élek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fekete Dávid (@fekete_david_singer) által megosztott bejegyzés

Egyébként kérdezem én, hogy ehhez kinek és mi köze van? Öt perc hírnévért most mindenki félinformációkat oszt meg a családunkról, a bulvár pedig észre sem veszi, hogy a sok gerjesztett hazugsággal csak még bátrabbá tesz bizonyos bűnözői csoportokat, akik a fiam hírnevét kihasználva gazdagodtak a fiam és más emberek kárán.

A médiában korábban sértettként nyilatkozó személyek közül kettőt nemrég gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség, mert az általuk bemutatott papírok valótlan tartalmát kényszer és fenyegetés szülte.

Fekete Dávid a fiam, és sem magánemberként, sem mint az édesanyja nem vagyok hajlandó semmilyen módon a nevemet adni nemtelen, hazug támadásokhoz.

Kérem ezért, hogy jelen nyilatkozatomat is csak egészében közöljék azért, hogy elejét vegyük a további, hazug információk terjedésének.”

Forrás: tenyek.hu

Címlapkép: Instagram/ekete_david_singer

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
A bulvár...felemel és leejt, dörgölőzik és eltapos.
Én az anyukának hiszek.
simmering73
Én a Lópici Gáspár feleségének se hittem. Körömszakadtáig védte az elvetemült fiát.
Málna
Nem cáfolta az anyuka, hogy ráment a háza az adósságra. Érdekes egyébként, ahogy a bajban kikérik maguknak, hogy velük foglalkozik a média. Bezzeg milyen jól jött ez akkor, amikor minden rendben volt és a fia karrerjét kellett építeni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.