2021, Nagycsütörtök. A ferencvárosi Ferenc téren kora délután megvalósult a tökéletes örkényi abszurd. kora este a rendőrség körbe kordonozta police szalaggal a körbe deszkázott láthatatlan szobrot. Nem sokkal később valaki egy létrát állított a palánkhoz, hogy, aki akarja a lajtorjára felmászva megnézhesse a szobrot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ha értelmes cselekedet nem telik tőlük, akkor könyv darálással, szobor döntéssel hívják fel magukra a figyelmet! Ezeknek a jótét lelkeknek az eső utáni szivárvány is "buzi propaganda"? Egy színes nyári ruháról is az fog eszükbe jutni?
Sámannus
@Shikari: Szarkavarók csak a lopásokat leplezik a buzizással,és maguk sem különbek (sugárban hányok tőlük)
Nyírfa
@Nessy: Nessy, ezektől értelmes cselekedet!? :D
Ahhoz értelmes emberként kellene újjászületniük.
Nyírfa
A szobor tetszik, kifejező, abszolút átjön az üzenete. Hogy mennyire, azt éppen a toroczkai-félék akciózása bizonyítja. Na ez az, amit akkor sem értenének meg, ha szép türelmesen elkezdenénk magyarázni a miértjét.
Sámannus
@Shikari: Sok ám a buzi a takarítók közt is
namihami
Echte ungarische jobboldal. És a jelenkori ""Szálasijuk"" is kezd kiforrni.
Vajon, ha egy csoport odamenne a 12. kerületi Turul szobrot ledönteni, akkor a szervek ott is csak állnának, mint a lóf@sz a lakodalomban?
Egy költői:: Vajon mi indokolhatja annak a 2. Vh-t átélt zsidó asszonynak azt a kijelentését, hogy a Fidesz kormány 3-4. éve óta állandóan becsomagolt bőrönddel él?
(a válasz nem igazán kéretik)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.