A magyar sajtó helyzetéről, Mészáros Lőrinc gazdagodásáról, Orbán Viktor megtakarításairól, és arról is beszélt Deutsch Tamás a Telexnek, hogy mit szólna, ha az MTK egy focistája kiállna a szivárványcsaládok mellett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Jó lenne ha nem kutakodnál Orbán Viktor pénztárcájában, te kis kócos.
Gauntlet
az az összeg amúgy is Mészáros nevén van !
solidedge
Ha Deutsch mondta, akkor nem igaz. Ilyen egyszerű.
csipetke
Csak a címre:- B@szki,ez le bírtad írni röhögés nélkül?!
@Gauntlet: 08:30 Lölő orbán malacperselye. De könnyebb azokat a dolgokat felsorolni az országban,amik még nincsenek valamelyik fidesznyák nevén..Aszondja.-orbán jövedelmének felhasználása teljesen normálisan követhető. Lehet,hogy mi nem vagyunk normálisak?Mert ez már régóta követhetetlen,hogy az ország első embere olyan csóró,mint a templom egere.
Az más kérdés,hogy az öreg-orbán milliárdos osztalékot vesz ki évente,vagy hogy Lévai Anikóé a tokaj-hegyaljai szőlők nagyrésze,és Felcsút határában se kevés földet birtokol.
nezelodo
Egész biztos hogy április elsején adta a nyilatkozatot a Tompika, ettől persze nem gondolom, hogy van humora szerencsétlennek!
RonaGyuri
nem is a jövedelme felhasználásával van a gond, hanem azzal, hogy miből fussa a többire!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.