A Demokratikus Koalíció levélben kérdezi meg a Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ), hogy a szervezet pontosan hány néző beengedését vállalja a nyári Európa-bajnokság magyarországi meccseire.

A DK magyarázatot követel, hogy Orbán "hobbija" miatt jelentették-e be a nyitást

Fotó: ANDER GILLENEA / AFP

A DK elnökségi tagja csütörtöki, online sajtótájékoztatóján kísérteties egybeesésnek nevezte, hogy a kormány szerdán jelentette be a "nyitásnak nevezett" járványügyi szabályokat, miközben ugyanaznap járt le az a határidő, amit az európai szövetség (UEFA) adott a rendező országoknak. Az UEFA ugyanis kikötötte, hogy csak olyan városokban lehet majd meccseket rendezni, amelyek vállalják, hogy nézőket engednek be a stadionokba – tette hozzá Ráczné Földi Judit.

A DK magyarázatot vár a kormánytól az ügyben, hogy Orbán Viktor kormányfő "hobbija" miatt jelentették-e be szerdán a nyitást. 

Forrás: DK, MTI
Címlapkép: AFP

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A dk is a hülyék gyülekezete, mi másért lenne egyik napról a másikra fontos ? Van olyan hülye szavazó, aki azt hiszi, hogy a nyitásról a szakértők vagy a Ciki Cili dönt ?
cikicakk55
@justhpeter: Szerintem minden Magyar ember,akinek még nem mosták át az agyát tudja,hogy a foci miatt lett a nyitás. Sőt! Szerintem az összes Fideszes is tudja,csak Ők nem szólhatnak. Remélem minden Fideszesnek kötelező lesz elmenni a meccsre.Az ellenzéknek meg ha van egy csepp esze nem vesz jegyet. Fertőzzék már le egymást. Felháborító,hogy a Fideszeseket még a vírus is elkerüli.
FLETÓ
Persze! Majd ugranak! Mert vakkantott egyet a 33 % egyhatoda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.