Telefonon hívta fel Szijjártó Pétert az osztrák külügyminiszter, aki szerint a média alapvető feladata, hogy kritikus kérdéseket tegyen fel. A magyar külügyminiszter viszont álhírterjesztésről, képmutatásról és liberális mainstreamről beszélt nemcsak a Profil újságírója, hanem Petry Zsolt ügyében is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
@Shikari: neked a gazdádnak van, olyan is egy huron hazudtok most a z unio adta le videon hogy nektek tetszik nem tetszik az egy dolog de téged is megloptak nem érzékeled akkor gebedj bele told a szekerét mentek a szakadék felé.
Sámannus
Így működik egy hivatásos hazugsággyár.
csak úgy....
@Shikari: csak nem ám megnézted a hello diktátort!? aztán mi nem tetszett benne!? :)
tibim,te nemzethi érdekböl vagy hülye!?
kissé felnőttem
@Shikari: szar lehet tudomásul venni hogy én 74 évesen a magam ura vagyok ? te meg selejt orbánsegget nyalsz a te dolgod max alantos de szálj le rólam egyszer s mindenkorra .
csak úgy....
@Shikari: tibim,te inkább ciki!:) te cikibb a cikinél,sött! már a tisztességben megöregedett nyugdijasok izélgatásával ütöd el az unalmas óráidat, szar az egészben,hogy még élvezed is a szerinted szellemi fölényedet...,közben,- te csak egy senki buta pondró !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.