A PDSZ felhívja a tanárok figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályokra hivatkozva megtagadhatják a jelenléti munkavégzésre adott utasítás végrehajtását – sőt, kötelességük is megtagadni a munkavégzést, ha a gyermekek, diákok egészsége, biztonsága nem szavatolható. Mintalevelet közölnek az utasítás – nem a munkavégzés! – megtagadásának bejelentésére.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
hogy nem e a szülők nem fogják a gyerekeiket engedni mert orebán focimeccseket akarÍ??? és a tőbbiazért haljon mert ugy dőntött A pénzt ki és ellopták, akkor nem kell engedni se orbánnak sem másnak nyisson amit akar de felelőtlen.oltási versenyt rendez az unióba hülyiti az országunkat is meg az eut is. az orvosi kamara ellenzi a nyitást orbán meg nem hazudott még eleget? a mi unokáinkat nem kell engedni háboroghat de kényszeriteni nem tud senkit vagy rendőrők viszik a gyerekeket iskolába és ha tömegesen lesz baj akkor ki lapitt majd JA???
Gauntlet
@kissé felnőttem: Orbán lapítani fog !
ébresztő2022
Hajrá tanárok! Álljatok végre a sarkatokra! Mutassátok meg ennek a felcsúti lógóhasúnak, hogyha összefogtok, akkor sok lúd disznót győz!!! Az összefogásotok maradjon is meg 2022-ig, akkor elzavarhatjuk ezt a pszichopata barmot a NER lovagjaival és ló-vaginájaival együtt!
Nessy
@Gauntlet: És a gyerekek lesznek a hibásak,mert miért mentek iskolába!
magyar1
Ezzel az érvvel mindenki maradhatna otthonés nem dolgozna. Csak máshol fizetést nem adnának pld. ha a bolti eladó nem menne be dolgozni mert veszélyezteti a vásárlókat.
ébresztő2022
@magyar1: mi az, hogy nem dolgoznak? a tanárok most is dolgoznak, csak otthonról! nem dolgozni nem akarnak, hanem újabb fertőzötteket, halottakat!
magyar1
@ébresztő2022: De be vannak oltva, ahogyan rengeteg munkahelyen nincsenek és mégis dolgoznak,
Doszika
@magyar1: Ó egy újabb "Isten barma"... A 2. oltás után jóval lesz védettsége bárkinek is, az pedig nem április 19. Május közepén jön a tanárok újabb adagja. Kijön a matek, vagy korrepet kérsz online? Más munkahelyen hol van ilyen szoros kontakt Te szerencsétlen?
magyar1
@Doszika: Te idióta, hány olyan munkahely van ahol mindenféle oltás nélkül dolgoznak, többek között az én gyerekem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.