A PDSZ felhívja a tanárok figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályokra hivatkozva megtagadhatják a jelenléti munkavégzésre adott utasítás végrehajtását – sőt, kötelességük is megtagadni a munkavégzést, ha a gyermekek, diákok egészsége, biztonsága nem szavatolható. Mintalevelet közölnek az utasítás – nem a munkavégzés! – megtagadásának bejelentésére.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Gauntlet: És a gyerekek lesznek a hibásak,mert miért mentek iskolába!
magyar1
Ezzel az érvvel mindenki maradhatna otthonés nem dolgozna. Csak máshol fizetést nem adnának pld. ha a bolti eladó nem menne be dolgozni mert veszélyezteti a vásárlókat.
ébresztő2022
@magyar1: mi az, hogy nem dolgoznak? a tanárok most is dolgoznak, csak otthonról! nem dolgozni nem akarnak, hanem újabb fertőzötteket, halottakat!
magyar1
@ébresztő2022: De be vannak oltva, ahogyan rengeteg munkahelyen nincsenek és mégis dolgoznak,
Doszika
@magyar1: Ó egy újabb "Isten barma"... A 2. oltás után jóval lesz védettsége bárkinek is, az pedig nem április 19. Május közepén jön a tanárok újabb adagja. Kijön a matek, vagy korrepet kérsz online? Más munkahelyen hol van ilyen szoros kontakt Te szerencsétlen?
magyar1
@Doszika: Te idióta, hány olyan munkahely van ahol mindenféle oltás nélkül dolgoznak, többek között az én gyerekem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.