Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a rosszullétét.

Gyurcsány a kórházi kezelése után: "Lehetett volna nagy baj is"
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Mint megírtuk, allergiás reakció miatt került kórházba Gyurcsány Ferenc. Az orvosok egyelőre nem tudták megmondani, mi válthatta ki ezt az allergiás reakciót. Elmondásuk szerint a legnagyobb valószínűséggel étel, netán valami pók- vagy rovarcsípés okozhatta.

A DK elnökét múlt éjszaka hazaengedték, péntek kora este pedig már üzent is híveinek Facebook-oldalán:

Nem lesz itt nagy baj. Lehetett volna. Meggyógyulok. Kinek jó hír, kinek másképp. Nem baj. Köszönöm, aki aggódott

- írta Gyurcsány.

Nem lesz itt nagy baj. Lehetett volna. Meggyógyulok. Kinek jó hír, kinek másképp. Nem baj. Köszönöm, aki aggódott.

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2021. április 9., péntek

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: Nekünk a háború után csal az életünk maradt meg. Aztán, ha valakire ráfogták, hogy az értelmi réteghez tartozó "kispolgár", annak még a gimnáziumhoz is kapcsolat kellett, de az egyetemnek csak a falait látta kívülről. Ha meg aztán egy közeli rokon Márianosztrai "üdülésen" volt, annak végképp annyi lett. Lehet szidni az "átkost", de azért könnyebb volt teljes életet élni, ha nem is milliomos szinten. Igaz, fiatalon, szerelmesen, másképp láttuk a világot. :-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
A pia Feri...mert józan ember nem így viselkedik
voltmárjobbis
@Csizmás Kond: Vagy talán ugyanúgy előkostolaja kéne neki is mint orbánnak?
Annyira félti a TEK Orbánt, hogy előkóstolót is alkalmaz
voltmárjobbis
@Pegero: Annyira félti a TEK Orbánt, hogy előkóstolót is alkalmaz. Talán mint oroszoknál Navalanij itthon is csak Gyurcsánynak hívják?
voltmárjobbis
@Pegero: ma 23:34 Tehát te is már kételkedsz orbánodban, Ez nagyon jó
terlasz
Egy hete kapott Pfizert csak nem akarnak riogatni.
Csizmás Kond
@voltmárjobbis: ...miért nem vállalod el...?
Csizmás Kond
...szerintem Feri lábalatt kezdett lenni az apró familliában. Amíg volt akinek a segítségével megmentség a vagyonukat kellett de mára már teherré vált...és ezt ő is tudja...ez lehet az oka a mámoros állapotainak.
tudode
Emberi számítás szerint a politikusok is emberből vannak, hiába úgy tesz a két rivális az óta mióta Gyurcsány Ferenc feltűnt a politika szinpadán, hogy az ország működését is befolyásoló zsörtőlődésük, fideSSül "harcuk" nem ügy, de a szervezetük visszaszól:
.
Dióhéjban!
.
----- Volt idő amikor rövidgatyásan Felcsút szülötte méltatta örök riválisát, a vitakészségéről, amit őfélesége elfelejtett gyakorolni..
--- Többször váltogatták egymást, és az idő bebizonyította, hogy melyikük férfi a talpán, nem egy nyimnyám szájhős!.
-- Amit "köszönhet az ország azoknak, akik csatatérré tették az országot. Egyxikük zavaros háttérrel feépíttetett 800 km autópályát, a másikuk pedig betonSZARkofágok erdejének a fenntartását hagyja az utókorra.
-------------------
.
Napjainkban!
.
2021. április 7-én Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök megfogalmazta, hogy mi vár örök riválisára a kleptokráciája, illetve a XXI. századba nem illő, több múltszázadbeli ÚJ ÁLLAMA miatt, úgy nekiestek az őfélesége szájhősei, ami még egy politikus vénának is sok(k)
.
------- Szabó Tímea, Gyurcsány, Harangozó és Jakab Péter napirend előtti felszólalása 2021. 04. 07.
www.youtube.com/watch?v=o3mqWqdvFi8&t=2145s
----------------------------------
.
Őfélesége szócsőveként, akikkel a gazdijuk elvégezteti a piszkos melót "államtitKÁRA sem képes viselni az államtitkári cafrangot, csak kofa szinten, mivel "Az államtitkár magas rangú állami vezető""", amelyre az óta van példa amióta Torgyán dr. jóvoltából az egyeduralkodó megragadta a hatalmat, és kormányában két kézen megszámolhatóak azok a tisztségviselők, akik nem szállnak bele a kétkakaskodó országromboló viSZÁJÁBA!
.

.
Csizmás Kond
@Horizont: ...röhögni már régtől tudsz...de inkább sírni kéne ezen.
Csizmás Kond
@Horizont: ..Akkor legalább illene megköszönni hogy ilyen jó kedélyállapotba hoztalak...
Csizmás Kond
@Horizont: ...úgyse hinnéd el és nem szeretném ha te is valami röhögőallergiát kapnál...:)
Nessy
@Horizont: Nekünk a háború után csal az életünk maradt meg. Aztán, ha valakire ráfogták, hogy az értelmi réteghez tartozó "kispolgár", annak még a gimnáziumhoz is kapcsolat kellett, de az egyetemnek csak a falait látta kívülről. Ha meg aztán egy közeli rokon Márianosztrai "üdülésen" volt, annak végképp annyi lett. Lehet szidni az "átkost", de azért könnyebb volt teljes életet élni, ha nem is milliomos szinten. Igaz, fiatalon, szerelmesen, másképp láttuk a világot. :-)))
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 23:08 ◘ Látom az időpontról, ma is te voltál a télapó "befogadója," csak ő most az ereszen felfelé mászott. Ne feledd legyen nálad mindig vazelin! Orbánról már fiatal korában sugárzott róla a tehetsége. Ja, és csak miniszterelnök úrnak szabad szólítani, ezt a putris senkiházit! Tele van mint a déli busz , meg össze is verték, mint egy mocskos román cigányt.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/57021361_1955709401221102_8631313393556389888_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=YSyT0_X1orMAX_aJZfw&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=c65f89f370ecd9f54d92c0c31c43c784&oe=609670B9
uploads.disquscdn.com/images/af65f792744a249c9da9969caf115f83d480b69c26a8cabca5f4c3385c4b0172.jpg?w=600&h=602
tudode
@sgl: .
Igazsága van abban, hogy a karaktergyilkolás áldozata lett ellenzék hangja nem hallatszik ki az országház falai közül 2014 óta, amit csak a neten lehet megtekinteni, mivel a birkanyáj beveszi a pocak náci azon jelmondatát, hogy MONDD EL SZÁZSZOR! És van az a pénz, amiért a közpénzből jól megfizetett lejárt lemzű frakcióvezetők nem százszor, ezerszer is Gyurcsányoznak, Sorosoznak!
.
Mindentől függetlenűl ha a Gyurcsány kormány alatt történtek volna azok a "hadicselek" amit 2010 óta karaktergyilkolás árán elkövettet, még a NER-tagok, és a kormánytagok félelemben tartásával, már égne az egész ország!
.
Ez az egész vircsaft az érdeklődök szürkeállományának karbantartására hatásos, emlékezve arra, honnan indult el az, aki kuldusként a "Szegény Dzsoni és Árnika c. mesefilmben a kisebbséggel azt énekelte, (amit lesikáltattak a youtube-ról), hogy "Rabló voltam könyvet veszek" --- és láss csodát az is lett, egy ország kárára!!!
.
----- Szegény Dzsoni és Árnika. Orbán Viktor jelenetei
www.youtube.com/watch?v=p0MW9k-0aXU&t=2s
------------------------
.
Ma már nincs kiút, mert a mesefilm hős RÉMMESÉT fabrikált az országból!
cirip
Na igen, lehetett volna nagyobb baj is,ahogy mondja! Az anafilaxiás sokk halálos (is) lehet. Főleg alkoholistáknál.
szaboria1
@cirip: Csak nem együtt iszogattál vele mert csak akkor mondhatod, hogy alkoholista.
Csizmás Kond
@Horizont: ...Te ismét szelektíven olvastál...kezd elölről...hátha rájössz .
Csizmás Kond
@Horizont: ...az első szó amit ha nem értesz akkor nincs más magyarázat...azt írtam szerintem...abban benne van forrás meg minden ...de ha akarod adok magyar értelmezési órákat...ingyen.
Csizmás Kond
@Horizont: ...a vélemény az vélemény...azt lebarmolni a baromság.
...és önkritika...miért kéne az ez nem apácazárda hanem egy véleményoldal.
Csizmás Kond
@Horizont: ...tényleg órákat kell adjak...a vélemény az amit valamiről megállapítasz, feltételezel elképzelsz stb... állítást, tényállást viszont csak megtörtént dolgokra lehet mondani, különben nem bizonyítható.
...hiányoztál ezekről az órákról ?
verőce21
Lehetett volna már régebben is nagy baj... De Fletót eddig csak azért nem lehetett köztörvényes ügyei miatt rács mögé küldeni, mert mentelmi joga van.

Mert az ügyészség sorozatosan megtagadja ügyében a nyomozást, és az elkövezett adócsalások és bűncselekmények időközben elévültek.
voltmárjobbis
@Csizmás Kond: április 9 23:01
orbánod a pálinkás piás
voltmárjobbis
@Pegero: tegnap, 00:08 Én meg a te képességeidben kételkedem.
voltmárjobbis
@Shikari: orbánod biztos bepálinkázott, amikor:
Ez már egészen abszurd: egy hét után a rádióinterjúban ismét belehazudja a mikrofonba, hogy a nemzeti konzultációban szavaztak az emberek arról, hogy először az iskolákat kell kinyitni. Miközben a "nemzeti konzultációban" egyetlen kérdés sem szól az iskolák nyitásáról (hiszen akkor még nem is voltak zárva
Haha! te is bebasztál?
voltmárjobbis
@Csizmás Kond: ma 17:36 Mintha orbánodról szólna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.