Az LMP felszólítja a kormányt, hogy mondjon le arról a törvényjavaslatról, amellyel "kiprivatizálná az államból" a mezőhegyesi ménesbirtokot – mondta a párt társelnöke szombaton, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

Schmuck Erzsébet: "a koronavírus-járvány alatt felgyorsult a közpénz és a nemzeti vagyon állami tulajdonból való lenyúlása"
Fotó:MTI/Illyés Tibor 

Schmuck Erzsébet úgy fogalmazott,

a koronavírus-járvány alatt felgyorsult a közpénz és a nemzeti vagyon állami tulajdonból való lenyúlása.

A kormány amikor "éppen nem pályázatok formájában juttatja vagyonhoz a fideszes oligarchákat", akkor "örökre bebetonozott alapítványi formát használva lopja el a közvagyont" – fejtette ki az ellenzéki politikus.

Kiemelte,

az LMP szerint az utóbbi a célja a Jövő Nemzedék Földje Alapítvány létrehozásának is, amelynek kuratóriumába "Fideszhez hű alattvalók kerülnek".

Schmuck Erzsébet szerint ezzel mindenestül le akarják nyelni az elmúlt években 22 milliárd forinttal kistafírungozott mezőhegyesi ménesbirtokot.

Az LMP ezzel szemben olyan változtatásokat sürget a mezőgazdaságban, amelyek segítségével hosszú távon is egészséges és tápláló élelmiszereket lehetne előállítani az országban

- mondta a párt társelnöke.

Forrás:MTI
Címlapkép:MTI/Illyés Tibor

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tökéletesen igaza van. Orbán a 133 gondolkodás nélkül mindent megszavazó egyeddel, már az egész országot elajándékozza a leghűségesebb híveinek! Azok meg "hűségesek" hozzá, ameddig van pénz, vagyon számukra!
Nekünk meg marad, mi volt, a puszta lét!
sgl
Ettől kapok idegbajt! Nem lenyúlás az bazdmeg hanem LOPÁS!!
a koronavírus-járvány alatt felgyorsult a közpénz és a nemzeti vagyon állami tulajdonból való ELLOPÁSA!!
..A PROBLEMA: MAGÁNVAGYONT IS LOPNAK!
MINDENT AMIT MEGKÍVÁNNAK!
...Schmucknak sosem bocsátom meg a 18-as viselkedését választás előtt: mint egy vérfideszes úgy beszélt!!
kokopelli
...hasonlóan a régi táblákhoz: "Az építkezés alatt a munka változatlanul szünetel!!" (;-))
CsipkeRózsa
Orbán még a járványt is arra használta, használja fel, hogy még nagyobb ütemben lopnak el mindent, ami nem is mozdítható.
Eladott Ország
A bűnöző román cigányt és bandáját, 2022-után bíróság elé kell állítani teljes vagyonelkobzás mellett! Nincs megbocsátás és sunda-bunda mint eddig volt, hogy ne legyünk következmények nélküli ország!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122915601_847574925976894_1957643618482011932_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=dwM55GTwfTEAX8powZr&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=13d30a83be5f7e47790bb3a9585a9c4f&oe=609A605D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok