Legalábbis a Momentum miniszterelnök-jelöltje, Fekete-Győr András erre kérte fel Orbán Viktort – írja a Blikk.hu.

Készülhetünk Fekete-Győr és Orbán közös videójára?Fotó: Instagram / @feketegyorandras

A hazugságvizsgálós mutatványa után, most az oltások népszerűsítését célzó közös videó készítésére szólította fel a miniszterelnököt – írja a Blikk.hu.

Fekete-Győr András a Facebook-on posztolt az ötletéről, melyhez azt írta,

Ha fontos a kormánynak az oltási hajlandóság növelése, csináljunk úgy, mint egy normális, nyugati országban: politikai háborúzás helyett ösztönözzünk közösen a védőoltások beadására.

Forrás: Blikk.hu

Címlapkép: Instagram / @feketegyorandras

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ja...most pont időszerű..miután a kínaiak elismerték hogy kalap szar a vakcinájuk!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@jesz: ma 16:550. Orbánék nem röhögik halálra magukat, mert nagyon bök a zabszem. Közös nyilatkozatra sem fog kiállni senkivel, mert éjszakánként abban a 3-4 órában is a Fltóval folytatott, tv vitáról (rém) álmodik, (jó szándékúan nevezzük vitának a stúdió padlójának felmosását Orbánnal), és örül amikor felébred, hogy vége van... Akkor nagyon sajnáltam, amiért olyan szánalmas makogásra futotta csak, persze azóta mindenkitől bocsánatot kértem, hogy érdemtelenre pazaroltam a sajnálatomat.
karma1
Piciket megtepazza a kopcos oroszlan bajuszkajat - aki persze nem fog kiallni semmifele kozosre - de az ingadozo fidesz-elitnek azert ad egy kis gondolkodnivalot (mar akinek van meg esze, es oda is figyelne). Szoval ez egy jo kis csapda - hasonlo mar Gyurcsanynak is eszebe jutott, de o a fentebb emlitett okok miatt mar ki sem hivja a kopcost, mert az visitozva menne vissza a hello rofik koze, annyira fel GyF-tol...
Szerintem fegyo"rtol szinten, mert pont ugy neznenek ki egymas mellett, mint egy "elottem az utodom" kep - ha orban ranezne fegyo"rre, akkor pont a 30 evvel ezelotti sajatmagat latna meg benne, es fene tudja, mi kavarodna ossze abban a pici, focibuzira osszeto"ppedt kis agyaban...:(
NKF
Na,ha ez a kis buznyák lesz miniszterelnök harakiri.t követek el!
nezelodo
@NKF: Remélem nem kell harakirit elkövetned miatta, de ne járjon az eszed a késen, mert a másik pszichopata sem ér annyit, hogy elkövesd érte ezt a hülyeséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.