Bayer Zsolt publicista hétfőn közösségi oldalán megosztott bejegyzésében nevezett meg egy nőt, majd arra buzdította követőit, hogy személyesen is zaklassák a megnevezett hölgyet – írja a 444.hu.

Reagált a Bayer által kipécézett nő a "gólyagyilkosságok" ügyében
Fotó:Pixabay

Folyamatosan kapom a zaklató messenger üzeneteket, finomabb és trágárabb kivitelben. Nem értem miért én lettem a célpont.

- mondta a megnevezett hölgy a 444.hu.

Bayer azon háborodott fel, hogy a Facebook Fidesz-ellenes szubkultúrájában egy első látásra is hamis grafika kezdett keringeni, ami – tényleg hazug módon – azt állítja, hogy Semjén Zsolt a napokban lelőtt két védett gólyát. 

Bayer olyan indulattal esett neki a hamis képmegosztójának, mintha minimum ő lenne a hamisítvány forrása, pedig ő csak az egyik felhasználó azok közül, akik megosztották a rágalmazásról szóló hírt. 

A grafikát saját bevallása szerint is Dániel Péter NER-ellenes aktivista posztolta először

- írja a 444.hu

Forrás:444.hu
Címlapkép:Pixabay

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Bayer Zsolt publicista... Na ne mááá !Mindennek van határa ! Egyébként Tomjénzsóti telikoffer-helikopter lődözi a háziállatokat. Mit tudja az melyik melyik. Hogy gólyát lőtt vagy nem tökmindegy. Mémek se tények. Annyit ért a vadászathoz mint a Tűrvénykezéshez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Bayer Zsolt publicista... Na ne mááá !Mindennek van határa ! Egyébként Tomjénzsóti telikoffer-helikopter lődözi a háziállatokat. Mit tudja az melyik melyik. Hogy gólyát lőtt vagy nem tökmindegy. Mémek se tények. Annyit ért a vadászathoz mint a Tűrvénykezéshez.
folt
Helyetted elmegyek a Várba.
Kifigyelem Bayert és a szart is kiverem belőle.
Úgy megverem Bayert, hogy...
(nem akarod tudni, hogy mennyire)
folt
Nem tudom miért, de most akadtam ki Bayer-re annyira, hogy elmenjek érte és a szart is kiverjem belőle.
Bayer Zsolt, a szart is kiverem belőled - te náci geci!
folt
Nagyából tudom hol laksz. Ott várok rád és ahogy kilépsz a kapun már le is vadászlak - értsd, a szart is kivetőrém belőled Bayer.
folt
@Pegero: Te meg kussoljál geci pénzért adható-vehető fideznyikes propagandista.
gina
Pont ez a mocskosszájú nagyorrú undor próbál mások ellen úszitani , pedig maga a legalja sötét primitiv emberi nulla,,örülhet hogy nem a "barna" időkben élünk, mert kapott volna tattoot a karjára..az ilyet nem sajnálnám...
Sámannus
Bayer már olyan szórással dolgozik, mint a vidéki romák, akik gyerekei az utcán játszanak, és a járművek elé futkároznak. Természetesen a szülők hozzá hasonlatos vehemenciával készülnek az elégtételre. Azzal a különbséggel, hogy zsóti tisztában van a megtámadott ártatlanságával, de a pénzhajhászás neki mindennél fontosabb.
A helyzet annyira visszás, hogy én már az asszony mentegetőzésének sem hiszek. A fidesznyikek már zsigerből mindennek is az ellenkezőjét képesek állítani.
folt
@Pegero: Minden zsák megtalálja foltját - a nagy számok törvénye szerint.
folt
@Pegero: Én nem ígérek semmit - ezt megígérhetem!
folt
Hogy mekkora a súlya az ígéretemnek?

Sátán, az ördög maga akar(t) elpusztítani engem, mert fél a jövőtől - hogy mire vagyok képes.
Nos, az van, hogy Sátán jogosan fél, mert mindenre képes vagyok.(sátán is képes mindenre, de én rosszabb vagyok Sátánnál!)

Néha fárasztó állatnak lenni, de néha felvillanyoz.
folt
Hogy segítsek is picit a sok gyalázat között: BioCo C+D
Néro
Még valamit : Az lenne az igazi Nemzethy Nagy Magyar Kultúra kibontakozása mikor az ötkeresztes vizeletes Zsót Lovag Úr
a professzor ötkeresztes vizeletes Lovag Úrral Szegedről beszélgetve megmutatná milyen az igazi mélymagyar Nemzethy Polgári magaslat. Beszélgetésük végén pedig a Nezethy Egységet képviselő Áder Úr előkapna még egy körösztös kitüntetést és mély meghajlással átnyújtaná nekik, majd közösen rácsapnának az éppen elérhető valamelyik fehérnép tomporára és elénekelnék a fehérvári huszárok című nótát .De szép is lenne Minden Fityma megőrülne értük.
Gyurka80
@RonaGyuri: Az a nő az aki megoszt ilyen hülyeséget.
RonaGyuri
@Shikari: @Gyurka80: az a hozzászóló még nagyobb barom, aki Bayer műveletlen baromnak vakon hisz, mint ti!! =))
Néro
@folt: Helyettem is ? Ne hagyj már ki ! Nekem a csákány viszket a vállamon nem a tenyerem mint az ötkeresztes vizeletes Lovag Úrnak ,szokott. Meg ugye a csákány munkaeszköz ember megbotlik csákány elrepül ki tudja hol áll meg kit hogyan talál meg. Egy kis botlás miket nem tud okozni.
ómió
A hamis pénznek nemcsak a gyártói, a terjesztői is felelnek!
CsipkeRózsa
Egy ilyen bayeres uszító szöveg rosszul is végződhet, Bayer nem érzi a felelősséget, amit okozhat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.