Soha nem volt szakdolgozata Hadházy Ákosnak, amit most bizonyítunk is – hangoztatta a Bede Zsolt által működtetett vadhajtasok.hu cikke.

Le akarta buktatni Hadházyt az orbánista portál, de hatalmas öngól lett belőle

A portálon megjelent írás szerint abból indultak ki, hogy ha Hadházy 1998-ban szerzett diplomát a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen, akkor az intézmény könyvtárában ott kell lennie a szakdolgozatának vagy diplomamunkájának. Mivel egyiket sem találták, azt állapították meg, hogy az ellenzéki politikusnak soha nem volt szakdolgozata.

Le akarta buktatni Hadházyt az orbánista portál, de hatalmas öngól lett belőle

Erre reflektált Hadházy a Facebook-oldalán, kicsit oltogatva a pincérként dolgozó Bedét, hogy szívesen elmagyarázza neki, melyik szó mit jelent a szakdolgozatként elfogadott TDK (Tudományos Diákkör) dolgozatának címében:

A glükokortikoid receptor gén expressziójának változása patkány regenerálódó májának sejtjeiben.

A cikk szerint ezt a dolgozatot meg is találták az egyetem könyvtárában, ha Bede pincér urat érdekli, szívesen segítek az értelmezésében

- szúrta oda Hadházy a műpéniszekkel is jó barátságban lévő kormánypárti provokátornak. 

A legviccesebb (és egyben egyik legfelháborítóbb) kormányzati heccoldal nem nagyon kedvel engem. Sokszor hazudoztak már...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. április 16., péntek

Forrás: Facebook/Hadházy Ákos

Fotó: Youtube

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért egy valódi újságírónak, tudnia illenék, hol, és mit keressen, ha valakit "le akar buktatni"!
Farkas Flórián érettségi bizonyítványát viszont biztos megtalálná Bede Zsolt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
T-Boly
@Shikari: Szóljon hozzád a nagyharang miközben a hullamosó próbál belőled valami alakzatot kihozni,hogy ne csak a szart lássák a koporsóban!
Te egy bytes szopófantom! te barom,szedel te valami apád faszát a bajodra ? He?
CsipkeRózsa
@Shikari: Ne ferdítsd el a szavaimat, a gondolat az nem a rendőrség, hanem az illető érzése, csak az érzés szót nem szívesen használni, egyébként abba is belekötöttél volna. A diktatúra az most van, én nem szeretem, nem én pártolom.
Sámannus
Rettenet hülye a kopaszra nyírt tökfejére van írva, hogy csak egy víztartály, amit mások alfelének surgyíkolására használ.
csipetke
Ezek még ahhoz is idióták,hogy tisztességesen utánanézzenek valaminek.Már csak azt nem tudom,hogy hogyan lett ezekből a gyökerekből "újságíró"?Nyilván sajátmaguk által kinevezett újságírók, de egyébként csak szarkavaró lények...
F_Viktor
Csóró kubatov-legények, ezt is benézték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.