A Jobbik feljelentést tesz a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampánya miatt, mert azt úgy értékeli: "zaklató gyűlöletkampányban terjesztenek rémhíreket Orbánék".

A Jobbik rémhírterjesztés miatt feljelenti a Fideszt
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az ellenzéki párt az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta: "az Orbán-kormány újabb hazugságkampánnyal akarja elterelni a figyelmet arról, hogy lakosságarányosan hazánkban haltak meg a legtöbben koronavírusban az egész világon".

A Jobbik úgy fogalmazott,

"Orbán 25 ezer ember életével nem tud elszámolni", ezért ahhoz a cselhez folyamodik, hogy az ellenzéki pártokról és vezetőikről terjeszt majd rágalmakat. "Zaklató telefonhívásai során azzal a képtelenséggel fogják majd a tisztességes embereket traktálni, hogy az ellenzékiek nem támogatják az oltásokat"

- közölték.

Hozzátették: a Fidesznek nem telefonos kampányra kellene költenie az adófizetők pénzét, hanem azoknak az embereknek a megmentésére, akik most is ezerszámra lélegeztetőgépen vannak.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn jelentette be, a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal "elbizonytalanító oltásellenes akcióinak". A kormánypárti politikus kiemelte: a baloldal továbbra sem vonta vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
@Shikari: Milyen rossz lehet neked! Agy nélkül, lelkiismeret és "gerinc" nélkül élni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
feljelenti a fideszt?...arra nem gondol a jobbik, hogy e mondat hallatán felröhög a politikában kicsit is járatos utca embere?
...most nagy szarban lesz az ügyészség...először is, meg kell tudni, ki/mi a fidesz, aztán mi is az a rémhír?...nagy meló lesz..

Nem lehetne mással hülyíteni a népet, ami kevésbé nevetséges?
rokker33
Ja ismeretlen tettes ellen és lezárják a nyomozás mielőtt még elindulna xD Ki fogja Orbánt a bíróság elé vinni? Folt Péter?? Sintér Sanyi? Az összes bíró Fideszes!A rendőrök is...Bukott ügy semmi értelme!
Sámannus
@rokker33: Kedves rokker ne aggódj Hágát nem kerülhetik el Petya is ott lesz mint bűnpártoló.
Pipás
@Shikari: Milyen rossz lehet neked! Agy nélkül, lelkiismeret és "gerinc" nélkül élni.
Peller Anikó
@Szeparepa2: "Pénzéhes gátlástalan határon kívüli idegenszívű bozgor zsoldos csőcselékből, köztörvényes bűnözőkből és tanulatlan focihuligánokból álló troll-kommandó söpredéket uszított a náci hazaáruló rablógyilkos NER maffia a Propeller hírgyűjtő portálra! Minden áldott napon reggeltől estig főállásban ontják az aljas NER talib maffia szervilis náci hazaáruló hazugságaikat és provokációkat."

Ezek románok? És itt ontják (rontják) némi pénzért az aljasságaikat? Jade.
nezelodo
Ne mondják már azt a jobbikos fiúk, hogy csak most ismerték meg Orbán csapatát, és nem együtt lakva, amikor még a szekerét tolták!? Amúgy nehezen esett le nekik, pedig már ők is a hátba szúrtak népes csapatát gyarapítják hosszú ideje.
balos
@Shikari: Anyádat hova teszed a gecik között?
tudode
Amit a Bibó-istán selejtjeinek a kommunikációját illeti, amit a főkolompos megenged magának attól, hogy már Antall Józsefet is azzal macerálta, hogy műsorpolitikát csinál, a kisgazda koalíciós partnerén keresztül, napjainkban a szocialisták a hibásak akkor amikor már 11 éve tehetik amit tehetnek, azok után, hogy lebonották a demokráciát, és építgeti a főkolompos az un. új államát, néphülyítés árán
.
---- Fidesz nagygyűlés
www.youtube.com/watch?v=3iopm2VWidM&t=68s
------------------------------
.
A mindenre ható amikor mesélt a patás ördögről
.
----- Orbán Viktor ellenségképről és patás ördögről - 2006.11.16.
www.youtube.com/watch?v=SKtvc68vGKA&t=20s
-------------------------------
.
Valójában a rémhírterjesztésen túl kimeríti a lakosság zaklatását is ahogy a papagájkommandójával zaklatatja az óta a állampolgárokat amióta fölgyütt Pöstre szerencsét próbányi:
.
Btk. 222. § Zaklatás
Zaklatás

222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, v. más magánéletébe, ill. mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon,őt rendszeresen/tartósan háborgatja,ha súlyosabb bcs. nem valósul meg,vétség:1 év
-------------------------
.
De ki az a bátor állampolgár, akinek már tele van a fehérneműje ennek a siserehadnak az állandó mesterkedésével amiatt, hogy nem elég hogy kisemmizik, zaklatják nap, mint nap, még járvány idején sem képesek visszafogni a néphülyatésből!
csipetke
Az,hogy az ellenzék oltásellenes,mindenki tudja,hogy nettó hazugság,kivéve azokat,akik kizárólag az orbán-tvt,és rádiót nézik,hallgatják. Az is nyilvánvaló,hogy a halottak számáról akarják elterelni a figyelmet.Ami még nagyon szomorú,hogy orbán még mindig egy rohadt szót se mondott,amit azért Európában a legtöbb kormányfő megtett,hogy részvétet kívánt a hozzátartozóknak.Ez a feljelentés olyan szempontból értelmetlen,hogy majd poltpéter jól megvizsgálja,és elsikálja a dolgot. Végülis ezért tartja a fidesz,nemkevés pénzért
Clavigo
@Shikari: Ha a fitymasz telefonál neked,te köcsög,,ne kezdjél el recskázni örömödben...Csak egy sima " automata " lesz.,,te gyökér...
Béla333
Így kell a maffiával bánni!
A többi ellenzéki is csinálhatna valamit, ne csak sóhajtozzanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.