Vajon melyik oldalnak lehet igaza?

Több háziorvos sem kapta meg a Pfizer-vakcinákat, a kormányhivatal azt állítja, az orvosok nem vették át azokat
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A 24.hu cikke szerint a keddi napon több olvasójuk is jelezte, hogy a háziorvosuk azzal hívta fel őket, mégsem tudja nekik beadni a Pfizer-vakcinát. Ez az orvosok azzal indokolták, hogy nem kapták meg az előre beígért adagot a kormányhivataltól. A kormányhivatal az üggyel kapcsolatban a következő választ adta a lapnak:

a mai napon 10 ezer adag Pfizer oltóanyagot szállított ki azoknak a fővárosi háziorvosoknak, akik vállalták annak eloltását. Viszont több olyan háziorvos volt, aki vállalása ellenére nem vette át a kiszállított vakcinákat, ezeket a kormányhivatal holnap olyan praxisokba szállítja ki, amelyek vállalják ezek eloltását is.

Hozzátették, hogy a kormányhivatal mindezeken felül kedden szállított ki 28 500 adag Pfizer-vakcinát a kórházi oltópontokra is, tehát a fővárosi háziorvosok oda is tudnak szervezni regisztráltakat.

Kedden újabb 250 ezer adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra. A kormányhivatal közben már díjazást ígért a háziorvosoknak a kínai vakcina beadásáért, bár az Operatív Törzs ezt cáfolja.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Miután mindenki Pfizert akar, nem kérdés ki hazudik megint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
hazugságból 5-ős de ne gyere pótvizsgára mert a fogsor törékeny.
csipetke
Nem ez az első hazugság a vakcinákkal kapcsolatban,ami a kormány felől jön. De kizárt dolog,hogy ne fogadták volna el a pfizert,hiszen mindenki arra vár.Viszont az orvosok most pénzt kapnak,ha sikerül "eloltaniuk" a kínait.Be vannak [email protected],hogy rájuk rohad,mint a lélegeztetőgépek,amiknek a tárolása is havi 90 millába fáj az adófizetőknek
ómió
@RonaGyuri:Már te is ránk hazudnád, amit műveltek!? Így az "efftársi"?
ómió
@Emmersson71: Nem baj, hogy ezt a cikket a te efftársaid írták? Nem elég a generál hazudozásotok, már őket is áthazudnád a túloldalra? A végén még senki nem marad nektek!
kissé felnőttem
röhely az egész cirkuszuk hiszen ide irták ki hogy a háziorvosok saját hütőtáskával meg autóval menjenek érte,
mert a közpénzes kormányhivatalnak nem tellik az üzemanyagra meg az autóra na akkor a nemakarásnak nyögés lett a vége szarnátok már össze magatokat, és idelihegitek hogy erősödtetek ? én is, ettem két erős paprikát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.