Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa pénteken egy birtokába jutott dokumentum alapján azt írta, a rendőrség megbízhatósági vizsgálat alá akarja vonni az egészségügyi dolgozókat, és aki ezt megtagadja, azt elbocsáthatják.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Kádám
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tényleg, olyan sokan vannak az egészségügyi dolgozók, hogyha párat elbocsátanak, fel sem tűnne! Kormányunk nem tud mást, mint szankcionálni! Higgyék el, hogy a beteget nem érdekli az orvosok, nővérek pártállása, vallása, nemi identitása, megbízhatósága, hanem hogy tisztességesen ellássák, és ha lehet, gyógyultan, korrektül ellátva távozhasson a kórházból, rendelőből. Itt már teljesen megbolondult a kormány?
Azóta viszont az OKFŐ visszavonta a tévedésből ? kiküldött levelet!
tudode
Megismétlen elütési hiba nélkül!
.
Csúcs!
.
Az amikor nem a szó vész el, hanem "adminisztrációs” hibának" minősít bárki egy olyan bazi feladatot, hogy nem csak elkönyveli a csóró adminisztrátor, hanem önhatalmúlag kiküldi a járvány körülményeinek eltusolását kérő, kézzelfogható, nevesített körlevelet!
.
Ennél nincs lejjebb akkor, amikor talán van hol, van mivel, csak nincs kivel, na nem náthával, halálos betegek ápolásához
.
---- „Kezek hiányoznak az ágyak mellől” – Akár egy 4 óra alatt betanított önkéntes is életet menthet
.
www.youtube.com/watch?v=5a_WGZlA3hA&t=4s
-----------------------------
.
Lehet magyarázkodni, bármivel félelemben tartani azokat, akiknek nincs annyi csápjuk, mint a nemzet országromboló polipjának:
.
----- Kis János: „Ez a tragédia személy szerint Orbán Viktor lelkén szárad”
magyarnarancs.hu/belpol/kis-janos-ez-a-tragedia-szemely-szerint-orban-viktor-lelken-szarad-234434
.
Azért sem, mert
.
(...) """" Orbán ellenzékből megbuktatta az egészségügyi reformot „az egészség nem üzlet” demagóg jelszavával, kormányra kerülve pedig magára hagyta az egészségügyet. Tíz éven át a füle botját sem mozgatta, miközben folyamatosan zajlott a kórházi orvosok és szakápolók menekülése külföldre, a magánszférába vagy más szakmába, a maradék független sajtó pedig tele volt kórházi fertőzésekről, a sürgősségi ellátás katasztrofális állapotáról szóló beszámolókkal. A tények tagadásán kívül egyetlen dolog jutott az eszébe: centralizálni, centralizálni, és még jobban centralizálni. Volt egy jól szervezett tisztiorvosi hálózatunk, elismert szakemberekkel, laboratóriumokkal, önálló hatósági jogkörökkel. Az ÁNTSZ a saját szakmai normái szerint, autonóm intézményként működött. Sikeresen szétverték, a maradékát besorolták a humánerőforrás-minisztériumba. Maradt nekünk Müller Cecília, háta mögött két rendőrtiszttel.""/...)
---------------------------------
.
Az Isten sem mossa le a politikai szélhámosról, hogy ki a hunyó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.