Újabb oktatási intézmény csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz – jelentette be a honvédség közösségi oldalán és honlapján is az örömteli hírt. Ünnepélyes keretek között írta alá a megállapodást a MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred és a nyíradonyi Kölcsey Ferenc Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium képvielője. Az iskola fenntartója a Baptista Szeretetszolgálat.

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az antikomcsi utcai harcos klapec pribékjei! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
az antikomcsi utcai harcos klapec pribékjei! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Az antikomcsi utcai harcos vajon kik ellen képezi ki a harcosait ? Az országnak jelenleg ellenségei nincsenek, legfeljebb szánakoznak rajtunk. A fegyver nélküli utcai harc eleve elveszett, azt úgy hívják, hogy a "birkák békemenete". Amikor majd fegyvert is ad az utcai harcosok kezébe annak a neve "polgárháború". Abban pedig mindenki veszít. Egyszerűbb lenne a kleptokrata-nemzeti keresztény csürhének az antikommunista utcai harcost nyugdíjazni és egy zárt oszutály védelme alá helyeztetni. Már csak azért is, nehogy "kard által vesszen el"..
Néro
Miért vissza. Nem vissza ez hanem újra .
justhpeter
@Shikari: A takarítás után magatokra maradtok és másnaptól elkezdhetitek egymást írtani, mert máshoz nem értetek. A végén nem marad egyetlen okos sem, csak a nagyon buta erősek. Itt viszont véget érsz te is. Ebben szerintem nekem nem kell résztvennem.
Clavigo
@Shikari: Korán kezdtél ma ,te szutyok...
Clavigo
@Shikari: Lassan egymást fogjátok " takarítani ",,Aki normális,még, ès van lehetősége,,az elhúz ebből a szar szutyok Tébolydából,,nyugatra.. Véletlenül sem keletre.,a paradicsomba.. Nem furcsa ez neked te gyökér ?
Nessy
@Shikari: "Azt cselekedjed ellenségeddel,amit szeretnél, hogy veled is cselekedjenek!" Tessen néha a Bibliát is olvasgatni két kormány propaganda közt! Továbbá "szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!" Úgy nézem a bigott illiberálisok jó része kutyául utálja tenmagát! De ez legyen az ő problémájuk.
Clavigo
@Shikari: Beléd is jó reggelt kiskancsó...Most értél vissza a munkásszállóra,,vagy most indulsz Kőbányára ?? ( pipázgatni )...
laszlobihari
mikor lesz kötelező a levente oktatás! szóljatok előre, mert akkor disszidálok a fiaimmal együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.