Újabb oktatási intézmény csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz – jelentette be a honvédség közösségi oldalán és honlapján is az örömteli hírt. Ünnepélyes keretek között írta alá a megállapodást a MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred és a nyíradonyi Kölcsey Ferenc Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium képvielője. Az iskola fenntartója a Baptista Szeretetszolgálat.

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az antikomcsi utcai harcos klapec pribékjei! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Shikari: A takarítás után magatokra maradtok és másnaptól elkezdhetitek egymást írtani, mert máshoz nem értetek. A végén nem marad egyetlen okos sem, csak a nagyon buta erősek. Itt viszont véget érsz te is. Ebben szerintem nekem nem kell résztvennem.
Clavigo
@Shikari: Korán kezdtél ma ,te szutyok...
Clavigo
@Shikari: Lassan egymást fogjátok " takarítani ",,Aki normális,még, ès van lehetősége,,az elhúz ebből a szar szutyok Tébolydából,,nyugatra.. Véletlenül sem keletre.,a paradicsomba.. Nem furcsa ez neked te gyökér ?
Nessy
@Shikari: "Azt cselekedjed ellenségeddel,amit szeretnél, hogy veled is cselekedjenek!" Tessen néha a Bibliát is olvasgatni két kormány propaganda közt! Továbbá "szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!" Úgy nézem a bigott illiberálisok jó része kutyául utálja tenmagát! De ez legyen az ő problémájuk.
Clavigo
@Shikari: Beléd is jó reggelt kiskancsó...Most értél vissza a munkásszállóra,,vagy most indulsz Kőbányára ?? ( pipázgatni )...
laszlobihari
mikor lesz kötelező a levente oktatás! szóljatok előre, mert akkor disszidálok a fiaimmal együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.