Egyelőre nem túl széles a lista.

Ezekbe az országokba lehet utazni a magyar vakcinaigazolvánnyal

Fotó: Pixabay

Szijjártó Péter csütörtökön jelentette be, hogy melyik országba lehet utazni a magyar vakcinaigazolvánnyal. Az uniós vakcinaigazolvány elég lassan halad, azon egyelőre nem lesz rajta a Szputnyik, meg a kínai oltás, ezért is lenne fontos minél előbb, minél több országgal megállapodást kötni a szabad utazás kapcsán. Ennek kapcsán ezt írta Szijjártó Péter: 

"Ha minden jól megy, hamarosan elmondhatjuk, hogy már 4 millió honfitársunkat tudtuk beoltani és ezáltal megvédeni őket a járványtól. Újabb lépést tehetünk tehát a normalitás irányába, ami lehetővé teszi, hogy egyes országokkal megállapodjunk állampolgáraink karantén- és tesztmentes utazásáról.

A mai napon Nikola Selaković szerb és Đorđe Radulović montenegrói külügyminiszter kollégával megállapodtunk arról, hogy oltási igazolványainkat kölcsönösen elismerjük és így a beoltottak holnaptól szabadon utazhatnak Magyarország és Szerbia, illetve Magyarország és Montenegró között."

- írta a külügyminiszter a közösségi oldalán.

Forrás: Blikk

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Erre szokták mondani, hála a maffia államnak, ezt beszoptuk. Jelenleg Nyugat-Európai utazás a keleti vakcinával konyec' illetve minden magyar állampolgárnak, mivel nincs feltüntetve a vakcina típusa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
pedró tőrőld ki vele a ja arra gondoltam én is
Nyírfa
Ne panaszkodjatok, 2 gyönyörű ország. Fel lehet lendíteni a turizmusukat, talán még Récsöl is átteszi a székhelyét, már a használt pelenkájától sem kell tartani.
Ugye-ugye, az ember milyen kicsivel is be tudja érni.Két ország maga a világ!
Jó, nem, de nézd mindennek a jó oldalát. Ha van.
gina
Moszkvába és Pekingbe hahhahahahhahahahhaaa nesze nektek idióták !!!
Eladott Ország
Egyébként nem is célja Orbánéknak, hogy a magyarok kóricáljanak Nyugat - Európában, jobb ha itthon maradnak, úgy sincs munkaerő. Ez csak ideig óráig működhet, mert ez ellen is megvan az ellenszer.
babp1982
Engem Ástra Zenekával oltották akkor mehetek Angliába a gyerekekhez? Egy nagy lófaszt nagyapó !!! Köszönöm potrohos geci ezért kézcsók jár egy négykilós kalapáccsal,:-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.