Egyelőre nem túl széles a lista.

Ezekbe az országokba lehet utazni a magyar vakcinaigazolvánnyal

Fotó: Pixabay

Szijjártó Péter csütörtökön jelentette be, hogy melyik országba lehet utazni a magyar vakcinaigazolvánnyal. Az uniós vakcinaigazolvány elég lassan halad, azon egyelőre nem lesz rajta a Szputnyik, meg a kínai oltás, ezért is lenne fontos minél előbb, minél több országgal megállapodást kötni a szabad utazás kapcsán. Ennek kapcsán ezt írta Szijjártó Péter: 

"Ha minden jól megy, hamarosan elmondhatjuk, hogy már 4 millió honfitársunkat tudtuk beoltani és ezáltal megvédeni őket a járványtól. Újabb lépést tehetünk tehát a normalitás irányába, ami lehetővé teszi, hogy egyes országokkal megállapodjunk állampolgáraink karantén- és tesztmentes utazásáról.

A mai napon Nikola Selaković szerb és Đorđe Radulović montenegrói külügyminiszter kollégával megállapodtunk arról, hogy oltási igazolványainkat kölcsönösen elismerjük és így a beoltottak holnaptól szabadon utazhatnak Magyarország és Szerbia, illetve Magyarország és Montenegró között."

- írta a külügyminiszter a közösségi oldalán.

Forrás: Blikk

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Erre szokták mondani, hála a maffia államnak, ezt beszoptuk. Jelenleg Nyugat-Európai utazás a keleti vakcinával konyec' illetve minden magyar állampolgárnak, mivel nincs feltüntetve a vakcina típusa.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ne aggódjatok, hamarosan mehettek még azeribe, türkmén testvérekhez...az unióba nem, de hát ti azt nem is szeretitek, elvégre keleti nyitás van, hát túrázzatok arrafelé!!!
Sámannus
Moszkvában és Pekingben lehetnétek szendvics emberek, kínálhatnátok a megvásárolt vakcinátokat.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Dugd fel magadnak az igazolásod! Ő hogy utazgat ruszki vakcinával?
namihami
Már szinte látom a nagy fideszes tumultuózus jeleneteket a fentnevezett országok határain. Ugye, hogy mégis érdemes volt a Petinek a sok kínai és orosz cuccot megvenni!?!?
teuton57
Csak azt nem ertem, az OROSZ vakcinaval oltottak miert nem utazhatnak Oroszorszagba es a KINAIVAL Kinaba??? Nem biznak ök a SAJAT vakcinajukban sem???
verőce21
Majd, ha az oroszok kijelentik, hogy ők pedig nem fogadják el a nyugati vakcinákkal oltottak igazolását, felgyorsul ez a kölcsönös elismergetés...
De egyelőre a napnyugati országok messze állanak az elfogadható átoltottsági százalékoktól, addig nincs miről beszélgetniük...!
Pálinkás Pál
@verőce21: hű...most jól beijedtek a nyugati turisták..mi lesz velük?..
Eladott Ország
Erre szokták mondani, hála a maffia államnak, ezt beszoptuk. Jelenleg Nyugat-Európai utazás a keleti vakcinával konyec' illetve minden magyar állampolgárnak, mivel nincs feltüntetve a vakcina típusa.
balos
Ezt a vak-cinikus háborút 0:6 ra megnyerte a fideSS!Lehet sporólni a rubellel meg a yennel!
Főlökött
Vakcinaigazolványotokkal tehettek egy szívességet !!! Nem részletezem...

Decemberben átestem a víruson, mentességem van - plasztik kártya alapján nyár közepéig. Ezt is nyögvenyelősen és állítólagosan 'elhavazottan' küldték !

Tehát akkor milyen Vakcinaigazolvány kéne bárkinek és miért is ? Játszatok azzal, ami veletek egy idős, a bal kettőben !!!
justhpeter
Beigazolódott, nem mindegy hogy a lószerszám melyik végén vagyunk. Hála a nemzetvezető ökörköri főökörnek a keleti vakcinákkal átcsúsztunk a föld másik oldalára.
kissé felnőttem
vagy nem? és körbe körbe röhögnek mert valakinek éppen kellet a pénz erre orbibasi megkinálta ? csinálj kártyát és itt a many many many és semmire sem jóóóóóó??? levest kanalazni nem de rizshez okés
kissé felnőttem
pedró tőrőld ki vele a ja arra gondoltam én is
Nyírfa
Ne panaszkodjatok, 2 gyönyörű ország. Fel lehet lendíteni a turizmusukat, talán még Récsöl is átteszi a székhelyét, már a használt pelenkájától sem kell tartani.
Ugye-ugye, az ember milyen kicsivel is be tudja érni.Két ország maga a világ!
Jó, nem, de nézd mindennek a jó oldalát. Ha van.
gina
Moszkvába és Pekingbe hahhahahahhahahahhaaa nesze nektek idióták !!!
Eladott Ország
Egyébként nem is célja Orbánéknak, hogy a magyarok kóricáljanak Nyugat - Európában, jobb ha itthon maradnak, úgy sincs munkaerő. Ez csak ideig óráig működhet, mert ez ellen is megvan az ellenszer.
babp1982
Engem Ástra Zenekával oltották akkor mehetek Angliába a gyerekekhez? Egy nagy lófaszt nagyapó !!! Köszönöm potrohos geci ezért kézcsók jár egy négykilós kalapáccsal,:-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.