Igazolvány nélkül akart bemenni a Fővárosi Állat-s és Növénykert egy nő és egy férfi szombaton – tudta meg a Bors.

A páros azt kifogásolta, hogy szerintük a védettséget igazoló plasztikkártya nem bizonyítja azt, hogy valaki be van oltva. A balhé odáig fajult, hogy rendőröket kellett hívni, miután a férfit és a nőt nem engedték be az állatkertbe.

A Bors egy videót is közzétett az esetről:

Forrás: borsonline.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Shikari: Nem épp a balosokra jellemző az oltásellenesség vagy a maszkviselés leszarása!
Pálinkás Pál
nagyon helyes..minél több ilyet, harcolni a diszkrimináció ellen...elvégre ezt ugatják állandóan a jogvédők is...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Nincsen diszkrimináció! FELTÉTELEK vannak. A társadalom védelme érdekében igazolnia kell a polgárnak, hogy védettséget szerzett (hogy ezt a kormány balfaszul kezeli, az más kérdés) vagy nem fertőző.
Vagyis nem kell Védettségi Igazolványt felmutatni, lehet 72 órán belüli negatív PCR tesztet is :P

Bírom, hogy egyesek szarnak a törvényre és hőbörögnek, mert majd ők jobban tudják. Nekem spec. a magántulajdon, mint olyan, nem tetszik, szóval add ide a tárcádat..az órádat és az autódat!
Pálinkás Pál
@Emmersson71: te most nekem miért dumálsz...bizonyított hogy az oltás nem véd meg a fertőzéstől...és tovább is adhatja a beoltott...ergo semmi mástól nem véd az oltás, mint a súlyos következményektől..amit a fertőzöttek 98,8 %-a minden oltás nélkül produkál...ennélfogva ez bizony szimpla diszkrimináció, zsarolás egy része..és a magadfajták miatt működik...de remélem majd csak kinyílik a szemetek hogy az égadta egy világon semmi nem változik az oltások miatt...eddig mintha minden ezt mutatná a világon. ami az autómat illeti, próbáld meg elvenni...gondolkodás nélkül kicsinállak...maszkot szabadban 2 fajta ember hord..az agyhalott ,aki elhiszi hogy az utcán elkaphatja a cseppfertőzést..meg a gyáva ,aki fosik minden büntetéstől..
Emmersson71
@Pálinkás Pál: OK..elég a tárcád és az órád ;) Úgyis szar kocsid van :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.