A gyerekeknél is jelentkezhetnek szövődmények a koronavírus után, Dr. Novák Hunor most egy súlyos betegségre hívja fel a figyelmet.

Egy új betegség alakult ki, ami a koronavírushoz köthető, és korábban teljesen egészséges gyerekeket érint – megrázó kijelentést tett Novák Hunor
Kép:YouTube

Több gyerek is került már intenzív osztályra koronavírussal hazánkban is, sajnos a gyerekeknél is lehet komolyabb lefolyású a Covid-fertőzés, és kialakulhatnak későbbi szövődmények is.

Egy új betegség alakult ki, ami a koronavírushoz köthető, és nagyrészt korábban teljesen egészséges gyerekeket érint

– mondta Novák Hunor, aki egy videót tett közzé, amiben felhívja a figyelmet arra, mely tünetekre kell odafigyelniük a szülőknek.

Forrás:Life.hu
Címlapkép:YouTube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"- Egy új betegség alakult ki, ami a koronavírushoz köthető, és korábban teljesen egészséges gyerekeket érint – megrázó kijelentést tett Novák Hunor

- A gyerekeknél is jelentkezhetnek szövődmények a koronavírus után, Dr. Novák Hunor most egy súlyos betegségre hívja fel a figyelmet.

- Több gyerek is került már intenzív osztályra koronavírussal hazánkban is, sajnos a gyerekeknél is lehet komolyabb lefolyású a Covid-fertőzés, és kialakulhatnak későbbi szövődmények is.

- Egy új betegség alakult ki, ami a koronavírushoz köthető, és nagyrészt korábban teljesen egészséges gyerekeket érint (ez a címben is olvasható!)

- mondta Novák Hunor, aki egy videót tett közzé, amiben felhívja a figyelmet arra, mely tünetekre kell odafigyelniük a szülőknek."

*****

Ennyi a "cikk".
Tartalom nulla, információ zéró.
Nem fogom megnézni a videót!
Ennyi karakter pazarlás helyett 12 szóban leírhattátok volna, mi az új betegség és mik a tünetek!!!

Az újságírás szégyenei vagytok.
NKF
Kurvára nem értem?Miért baj ha egy fiatal orvos okos,bátor és tud?
Ilyen csak a bolsevik időkben volt divat.Ha nem volt MSZMP-tag akkor már jót nem is mondhatott.
Hiába volt több esze mint az egész Központi Bizottságnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.