Jakab Péter szombaton tette közzé bejegyzését közösségi oldalán, amelyből kiderült melyik ellenzéki képviselőt támogatja a Jobbik.

Jakab megmutatta, hogy melyik ellenzéki képviselőt támogatja a Jobbik az előválasztáson
Fotó:MTI/Szigetváry Zsolt

Ha van ellenzéki képviselő, aki megérdemli a Jobbik támogatását, az Szél Bernadett

- kezdi bejegyzését, majd ezzel folytatta:

A közélet megtisztításáért végzett küzdelme, szakmaisága és alázata példamutató, szükség van rá az új országgyűlésben.

A bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Szigetváry Zsolt

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Na, ő hozzád való! Pláne, ha a krumplit meg a parizert is szereti! Mert hazudozásban "pariban" vagytok!
NKF
Hiányolom a Hadházyt,a Szabó Timikét,a Vadai Ágikát,meg van még egy-két kedvencem!
kereső
Ez igy már nem "igazi választás"- kedves Jobbik. Ti nem bizzátok a választópolgárra, hogy a jellöltek közül Ő A VÁLASZTÓ- kit lát legalkalmasabbnak!! Ez lenne a lényege,. Ezt kerülitek meg.Ha nincs a Jobbiknak , a DK,nak, a Momentumnak, ...abban a vállasztási körzetben jelüöltje, akkor bizza a választóira, hogy az indulókból kire szavaz. Persze Szél Berni, Szabó Timi megérdemli a támogatást- de ez igy úgyszólván egy ultimátum a választók részére, amely egy alku következménye.
vacsi
Mindegy is, hogy kit jelölnek. Egy olyan párt, amelyiknek a képviselője beleköp az ártatlan emberek (köztük pici gyerekek, öregek, stb) meggyilkolása emlékére kiállított cipőkbe - semmiképpen nem az a párt, amelyiket látni szeretnék az ország élén!
134.bátor
@sgl: Ne haragudj, de nem egèszen. A DK visszalèpett Szèl Bernadett javára,a Jobbik nem! Ha jól emlékszem 260 szavazattal veszített,egy bizonyos Csenger Zalán Zsolt fideszes mögött. Aki sem előtte,sem utána nem szólalt meg soha a Parlamentben! A veresèget köszönheti a Kètfarkúaknak kb 400 szavazat,ès egy Demokrata Párt nevű kamupártnak, ( sokan a DK val kevertèk!) 300 körül vitt el szavazatokat.
ómió
@fideszes gyökér: A krumpli meg a parizer bolsevista-nyilas "privilégium"! Lemaradtál róla?
Béla333
Nagyon helytelenítem, hogy azok a pártok, amelyek egy adott körzetben nem indítanak jelöltet, a helyett, hogy a miatt restelkednének, hogy miért nincs az adott körzetben jelöltjük és e miatt befognák a szájukat, bejelentik, hogy kit támogatnak!
Ez a mi dolgunk, a választóké, az ő dolguk csak annyi, hogy akit mi választók kiválasztunk, azt támogassák!
Béla333
@sgl: 09.46
Már ne haragudj, de össze-vissza írogatsz Széllről.
Először is az LMP Márky-Zay Vásárhelyi győzelmét követően bejelentette, hogy egy teljeskörű ellenzéki együttműködésre nyitott, el is kezdték ezzel kapcsolatban a tárgyalásokat, de a DK-tól a Jobbikig elutasította ezt.
Egyéniben (ahol most is indul) a Jobbik kivételével mindegyik más párt támogatta az ő jelöltségét. Valószínűleg a Jobbikos jelölt által elvitt 8%-on múlt a megválasztása, hiszen a Fideszes jelölt mögött alig 1%-al lemaradva bukta az egyéni körzetet.
Ez az igazság!
Béla333
@kereső: tegnap 10.51
Teljesen egyetértek.
Ne mondják meg, hogy az előválasztáson melyik jelöltet szeretnék a pártok, mert ez nem rájuk tartozik, hanem ránk, előválasztókra.
Amit most elkezdtek a pártok, hogy ezen vagy azon jelölt mögé állnak be, az ugyanolyan mutyi, mint amit korábban is csináltak. Ha nincs egy adott körzetben jelöltjük, akkor kussoljanak!
kereső
@Béla333: Nem gondoltam volna, hogy a jobbik neki áll az mszp-vel "mutyizni".Mert azt még megértem, hogy a civilek beállnak egy párt mögé az előválasztáson és elmondják, hogy ők kit támogatnának, na de egy másik párt???
verőce21
Az ellenzék diktátuma a választók részére!
Röhögnöm kell... és még ők vádaskodnak diktatúrával...!
Béla333
@kereső: 10.28
Vagy nem értik, vagy szándékosan félreértik ezt az előválasztási dolgot és már megint, századszor sem hallják meg, mi a választók véleménye.
Az egyéni jelöltek mögé beállni ELŐVÁLASZTÁSON (!) a pártoknak ugyanolyan elhibázott, mint a felsorakozott miniszterelnök jelöltek mögé beállni a pártoknak. Persze a saját jelölt az más, de pl. az LMP nyilatkozata, hogy ők a jelöltek közül a Karácsonyt támogatják, ugyanolyan elhibázott hozzáállás!
Kezdek kiábrándulni az egészből!
Nessy
@Béla333: Nekem legutóbb az LMP Ungár indítása miatt okozott kiábrándulást. Nyakunkon hagyva Vargát. Aztán listáról besétált a parlamentbe.
Béla333
@Nessy: 12.14
Most '18-as történettel jössz?
Én túlléptem az LMP-n, te is azzal próbálj segíteni, hogy most mi lenne a legjobb a maffiacsapat eltakarítása féle történetben.
Nem hiszem, hogy az, hogy az ellenzéki pártok megmondják, hogy a párt jelöltje ugyan nem indul az előválasztáson egy adott körzetben, de szerintük én kire szavazzak.
Majd én/mi eldöntjük, nem kell az ellenzéki pártok nyomulása ez ügyben.
Szerintem!
Nessy
@Béla333: Igazad van! Nem vagyok kiskorú. Majd én eldöntöm.Aztán ha sokan más mellett döntenek, természetesen revideálhatom az álláspontomat a szavazó fülkében.
Béla333
@Nessy: 12.58
Pontosan így van! Az előválasztás UTÁN mindenkinek azt a jelöltet kell támogatni, aki ott nyert. Ha tetszik, ha nem.
De előtte, nekem ne mondja meg egy párt se, hogy ugyan ő nem indít egy adott körzetben jelöltet, de én azért arra szavazzak, aki mögé ő beáll.
Vagy lehet ezen az úton is menni, de akkor soha nem lesz egy önálló gondolat, önálló vélemény ezen az oldalon sem, ugyanolyan birkák akarunk lenni, mint a másik oldalon a Fidesz birkák?
ómió
@fideszes gyökér: A bolsevista-nyilas efftársak küldték azt a miniszterelnök küldeményének hazudva! Még ezt se tudod? A Böszmére meg ennyire haragszol, hogy "rohadjon meg"!? Így téged "kitaszítanak" az efftársak!
ómió
@fideszes gyökér: Nem "logikai csűrhurok" van itt, hanem az, hogy néha fogalmad nincs, miket firkálsz! Biztos ettől vagy "jó efftárs"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.