Erről írt Majtényi László a friss Élet és Irodalomban megjelent, A Klubrádió helyén valami szól című publicisztikájában – adta hírül a HVG.hu.

Az alkotmányjogász is bojkottálja az ATV-t – "Könnyebb, jobb így, kívül tágasabb"

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

A magam részéről viszont rengetegszeres interjúalanyként könnyű szívvel búcsúzom az ATV-től. Szándékom, legalábbis a főnökök, főszerkesztők részéről viszonzott. Könnyebb, jobb így, kívül tágasabb

– írja Majtényi László publicisztikájában, illetve ezt a Facebook-oldalán is megosztotta.

Az alkotmányjogász ezzel ahhoz a csatorna ellen indított bojkotthoz csatlakozik, amelyet Tamás Gáspár Miklós hirdetett meg, miután a Klubrádió által korábban használt egyik frekvencia az ATV-csoporthoz tartozó Spirit FM-et működtető Közösségi Rádiózásért Egyesülethez került.

A filozófus akkor azt írta:

megbocsáthatatlan, hogy az ATV együttműködik az antidemokratikus kormánnyal egyik szakmai-üzleti-politikai vetélytársuk tönkretételében

Az akcióhoz később Iványi Gábor is csatlakozott. Ő azt írta:

a magam részéről viszont messzemenőkig egyetértek az ATV értelmiségi mellőzésével. Felháborít a Klubrádió elhallgattatásában a kormánnyal érdekből vállalt kollaboráció.

Az alkotmányjogász pénteken arról is írt, hogy

a Spirit FM-mel meg az a helyzet, hogy egyelőre nem szeretnék megismerkedni a munkájukkal. Még hallgatóként sem.

Forrás: HVG.hu
Címlapkép: MTI / Koszticsák Szilárd

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Aki ezt a szemetet meghallgatja annak a fejeben valami gubanc van. EZ A POFA IS CSAK EGY A FIDESZ - KDNP SEGGNYALÓI FIZETETT BÉRENCEI KÖZÜL!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/67878101_657315644748346_1476861991204159488_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=hlYaiRZFI5IAX_7hJrG&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=2de6eff2de11bc6594b3231d98d21cea&oe=60BB6AAB
Németh Sándor nem bízta a véletlenre a hosszú életet. Budapesti erődítménynek beillő kastélya után, amelyet ketten laknak a feleségével, s a Badacsonytördemicen levő háza mellett, titokban épített magának Keszthelyen is egy luxusnyaralót, amelynek udvarába valódi pálmafákat is ültettek, hogy úgy érezze magát, mintha Floridában lenne.
nepszava.us/nemeth-sandor-keszthelyen-is-epitett-titokban-egy-luxusnyaralot/?fbclid=IwAR1-ka9utHbhUUL_euPGQ3FQXwbBdMGPtUbixU9PM4uAsYAbrs1bu4zhCwI
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Máris mennek az ellenakciók ! Majtényi nem is bojkottál, stb. Szóval, aki a másik helyére ül, az nem egy rendes ember, AZ olyan, mint aki hazaviszi a mellőle deportált zsidók evőeszközeit, ágyneműjét, bútorait. Ugyanaz ! AMire a Teleky azt írta, hullarablók ! Most mit kell ezen még magyarázni, egy schiffer sohse fogja ezeket a finomságokat megérteni, ahhoz nem elég intelligens szegény !
ómió
Efftársilag a "gávárit mászkvá"-t már semmi nem pótolja?
Eladott Ország
@evacica: ma, 05:41 ♦ Az ATV-nél a pesti ellenzéki képviselők (zömmel) , szeretnek reggel és este bájcsevegni az ország sorsáról és tolják a tutit, ezidáig nem sok eredménnyel, ahelyett, hogy a vidéki hídfőállásokat erősítenék, mert ott dől el a választás sorsa és a nem szavazók/sehová nem tartozók táborából.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 06:38 ◘ Egy szélhámos,volt taxis, adócsaló, hitgyülekezet TV-je közpénzből támogatva. a mimimálnyugdíj és a családi pótlék több mint tíz éve változatlan, meg sokminden!
evacica
@Eladott Ország: Hát nem csak a pesti ellenzék, ha nem az össz ellenzék! Mint írtam ez az egyetlen megjelenési lehetőségük, mert a királyi tv ami mindenki pénzéből van fenntartva csak a kormánypárti talpnyalók és Orbán győzelmi himnuszát halljak, amikor megmagyarázzák, hogy mi a nép micsoda jól is élünk, hála nekik! Nyilván ezek a jótét lelkek nem járnak piacra!Csak úgy zárójelbe! Egyben viszont igazad van, hogy a vidék nagyon fontos a választások szempontjából, és itt van mit tennie az ellenzéknek, hogy megszabaduljunk Orbán korrupt rendszerétől!
Sámannus
Igaza van. Nézhetetlenek a politikai műsorok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.