Keddtől a bármilyen vakcinával beoltottak – akik rendelkeznek az oltási igazolvánnyal – karanténkötelezettség nélkül utazhatnak Törökországba.

Magyarország és Törökország megállapodott arról, hogy kölcsönösen elfogadja az egymás által kiállított oltási igazolványokat keddtől, és mindazok, akik oltási igazolvánnyal rendelkeznek, szabadon közlekedhetnek a két ország között – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn a Facebook-oldalán az MTI híre szerint.

Másfél perces bevonulás után jelentette be Szijjártó, hogy keddtől Törökországban is elfogadják a magyar oltási igazolványt

Fotó: Facebook/Szijjártó Péter/részlet a videóból

Szijjártó Péter azt mondta, ez azt jelenti, hogy azok a török és magyar állampolgárok, akik már megkapták az oltást és az erről szóló igazolást, teszt és karantén nélkül utazhatnak a két országba.

"Ez is világosan mutatja, hogy hamis volt, álhír volt az a híresztelés a magyar baloldal részéről, amely úgy szólt, hogy mindazok, akiket keleti oltóanyaggal oltanak be, majd nem utazhatnak" – fogalmazott a miniszter.

Forrás: mti.hu, facebook.com/Szijjártó Péter

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Hozta a köcsög a formáját !!! Kiszállt az autóból ( maszk nélkül ) az ügyeletes kócos cicus ( az örgecske feleség dublőre ) mellécsapódott, és Petya rögtön a bal kezét orbán módra szebreb@szta, hokizott egyet, majd elöszönt mert a török " barátja " már várta a heverőn...Hogy útálhatják már Brüsszelben ...
kereső
Ez a mézes madzag? Itt van az országban 1,2 millió kinai, és 200 ezer első oltásos orosz vakcina (Pfizert nem tudni, mennyi van raktáron), és sikerült beoltani 17052 főt, első oltással. Ez igy, úgy gondolom egy középső ujj, és valódi népi-nemzeti konzultáció.
Peller Anikó
@CsipkeRózsa: Hát legyenmonlyuk at de benk. A kentrál megfe lelőhely, a májusi első aranyatér.
kissé felnőttem
akkor oda mehettek is ma indultok vagy holnap hajnalban? senki nem fog hiányolni beállhatsz a toronyba kiáltozónak
ittott
ki a fasz megy oda? ja! a TÜRK tanács még nem döntött? jaa! nem is kell neki. testvér a test vérhez. így két szóban.
kulabombaafityiszre
Egy szerepelni vágyó meleg miniszter videó naplóját láttátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.