Az 580. helyre került a várólistán egy porckorongsérv műtétre váró válogatott műugrónő, Barta Nóra. Vagyis három év múlva kerülne sorra. Nem sokkal a londoni olimpia előtt.

Forrás: tenyek.tv2.hu
Feltöltő: Hoppare
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hoppare
"Barta Nórának a majdnem 2 milliós szponzori segítség után elvileg adóznia kell, több mint 700 ezer forintot." Ezen kiakadtam... meg úgy az egészen.
ugyeugye
@Hoppare: Három napja olvastam erről elöször a neten. Ismerem a dokit, aegy csoda, amit művel. Sajnos ez van. Nála valóban 3 év a lista. Svédországban, ha fáj a füled 3 hónap múlva kerülsz be a fülészetre is. Ö meg egy világhírű gerinc specialista.
Egy kollégájától tudom, hogy a dubai sejknek volt egyszer gerincproblémája. Nem akart Magyarországra jönni. Hát ment a doki. Felírta a listát, amire a beavatkozáshoz szükség volt. Megvették. Elkészült a műtéttel Varga, megkapta a megérdemelt ellennértéket és hazajött. Aztán egyszercsak keresték Dubaiból. Hogy nem tudnak mit csinálni azzal a sok fölösleges műszerrel, ami a műtéthez kellett. Ideküldték...
Visszatérve a cikkhez, a várólista egyre hosszabb lesz, ha gyorsan akarsz meggyógyulni, nagyon meg kell fizetni mindenhol a világon. Hogy ez nem igzaságos? Valóban. De ez van. Élünk és belehalunk.
Amúgy sajnálom a sportolót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.