Vége a jó világnak.

Megvan a dátum: ekkor szűnik meg az ingyenes parkolás

Az ingyenes parkolás vasárnap éjfélkor lejár, még hétfőn éjfélig érvényben marad, de keddtől már fizetni kell a parkolózónákban – közölte Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón.

Az oltási kampány állását néztük át a tegnapi kormányülésen. Amennyire előre lehet látni a számokat, a pünkösdi hétvégén el fogjuk érni az ötmillió beoltottat – mondta a miniszter.

Most jutottunk el odáig, hogy aki regisztrál, az akár egy-két napon belül időpontot tud foglalni és akár már az időpontfoglalás utáni napon meg is kaphatja a vakcinát – tette hozzá.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta, most már azok is foglalhatnak időpontot, akik átestek a fertőzésen.

Orbán újabb engedmények bejelentésére készül – részletesen itt olvashat róla

Forrás: kormányinfó

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Inkább az önkormányzatnak okoztak kárt nem is kis összegekről van szó. Jó úton halad a kurmány, hogy az ellenzéki polgármestereket tönkre tegyék.
Nessy
@rokker33: Azért arra is gondolhatna a bosszúhadjárata közben Orbán, hogy a saját választóival is kiszúr! Vagy az járulékos veszteség? Ahol gyalulnak, ott hullik a forgács!
rokker33
@Nessy: Aki Fideszes azok a nehéz időben is jól jártak. Persze nem a szavazók, hanem Fideszes polgármesterek képviselők stb. A vidéki falvak városok most fogják megérezni Orbán bosszúját,hogy miért? Hamarosan a tartalékok is elfognak fogyni és mire polgármester választás lesz addig a habzó szájú Fidesz újjal fog mutogatni az alkalmatlannak titulált ellenzéki polgármesterekre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.