Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke végre elárulta, hogy ki az a "bohóc", akire a péntek reggeli rádióinterjújában utalt.

Orbán keményen beszólt: Gyurcsány a főszereplő, Jakab pedig egy bohóc, aki jól csinálja cigánykereket
Fotó:Propeller

Ahogy erről tegnap mi is beszámoltunk, a mondat így hangzott:

Gyurcsány Ferenc a főszereplő, aki mindenkit irányít, Karácsony Gergely főpolgármester a mellékszereplő, illetve van még a feleség és a bohóc is. A bohócokat viszont nem szabad komolyan venni

A teljes cikk itt olvasható. Tegnap este közösségi oldalán közzétett videójából pedig egyértelműen kiderült, hogy az elhangzott "bohóc" jelző kire utal.

Bár Jakab Péter ezt már sokkal előbb magára vette és üzent is a miniszterelnöknek:

Végezetül még valami. Miniszterelnök úr ma azt mondta, van az ellenzékben egy bohóc, aki jól bukfencezik. Nem tudom, kire gondolt, azt viszont tudom, ki fog hamarosan nagyot bukfencezni. És azt is tudom, hogy egy ország fog rajta felszabadultan nevetni. Jó mulatság, férfi munka lesz!

A teljes cikkünk erről itt olvasható.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Propeller

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
@NKF: Egyszer sem választották meg! Miniszterelnököt jelölnek,nem választanak. Amúgy,mikor indult kèpviselőnek anno,egyszer sem jutott be a Parlamentbe
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@NKF: Az ilyen barom szektatagok mint te is 10 es IQ val,
gina
@Pegero: Te egy annyira primitiv panelproli vagy ,vagy román cigus?? elmebeteg
kereső
"Orbán szerint egy főszereplő, egy mellékszereplő, egy feleség és egy bohóc áll szemben a Fidesszel. A helyzet az, hogy téved"
- fogalmazott posztjában a DK miniszterelnök-jelöltje, majd hozzátette:

"a Sokak állnak szemben a Kevesekkel. Azok a tanárok, orvosok, nyugdíjasok, egyetemisták, szülők és keményen dolgozók, akiket ez a kormány az elmúlt 10 évben meglopott, hogy odaadja a pénzüket a fideszes oligarcháknak és az urizáló Keveseknek".

Csak igy elegánsan!
gina
@Pegero: Téged az anyád te korcs,,,, mire irogatsz ide, a te helyed a cigány putriban van Viktor mellett, csak szólok a Demokrata vagy 888.hu a te szennyoldalad idióta !!!
gina
Pont OV mondja a cigánykereket ?, Jakab nem ismerheti ,csak ö maga, a putris már régen is csinálta, de ma meg nézném a zsiros pacnit hogy teszi hahahahhah

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.